Plug-in AMP kanggo kaca kanthi IFrames

Generator Kaca Ponsel Dipercepat (AMP) kanggo nggawe kaca Google AMP , plugin AMP lan generator tag AMPHTML ngemot konversi iframes kanthi otomatis dadi tag <amp-iframe>.


Pariwara

<amp-iframe> integrasi tag


extension

Generator Kaca Ponsel sing Dipercepat kanthi otomatis ndeteksi manawa iframe dilebokake ing kaca sampeyan dhewe lan ngonversi iframes sing ditemokake dadi tag <amp-iframe>.

Saiki AMPHTML mung ngidini ngemot konten sing ana gandhengane HTTPS sing bener!

Generator Kaca Ponsel sing Dipercepat kanthi otomatis mriksa manawa URL sing digunakake ing iframe uga bisa ditemokake liwat sambungan HTTPS sing dienkripsi. Kanggo nindakake iki, Generator Kaca Ponsel sing Disepetake mung ngganti 'HTTP' kanggo 'HTTPS' ing URL. Yen URL bisa dibukak nganggo HTTPS, generator Kaca Ponsel sing Dipercepat ngowahi iframe dadi tag 'amp-iframe' sing cocog lan uga nggawe konten iframe kasedhiya ing versi AMPHTML.

Yen URL ora bisa dimuat nganggo HTTPS, konten iframe ora bisa ditampilake langsung ing versi AMPHTML. Ing kasus iki, Generator Kaca Ponsel sing Dipercepat nampilake grafik placeholder ing ngisor iki:

Kanthi ngeklik grafis iki, pangguna banjur bisa mbukak konten iframe liwat 'sambungan HTTP' sing ora dienkripsi. Kanthi cara iki, konten IFrame paling ora bisa diakses liwat solusi alternatif lan ora diabaikan kabeh.


Pariwara