AMP Seite erstellen
mit dem AMPHTML-Generator

Ketik URL lengkap subpage situs web lan nggawe kaca AMP kanthi otomatis saka kode HTML!

Wektu mbukak luwih cepet lan optimalisasi seluler liyane kanggo situs web nganggo kode AMP! - Gawe Kaca Ponsel Dipercepat gratis lan otomatis kanggo situs web warta , kaca blog utawa situs web artikel liyane.


Plugins AMP


power

Integriere den AMPHTML-Generator ganz einfach auf Deiner Website über eines der AMP-Plugins und lasse automatisiert AMP-Versionen Deiner Artikel, Beiträge und Postings erstellen!


Pariwara

Pangguna plugin AMP


trending_up
Ing 30 dina pungkasan
889.271
Kaca AMP digawe
Ing 30 dina pungkasan
1.143
Domains optimiert
Rata-rata
87
% Akselerasi

Pariwara