Gawe kaca AMP
karo generator AMPHTML

Ketik URL lengkap subpage situs web lan nggawe kaca AMP kanthi otomatis saka kode HTML!

Wektu mbukak luwih cepet lan optimalisasi seluler liyane kanggo situs web nganggo kode AMP! - Gawe Kaca Ponsel Dipercepat gratis lan otomatis kanggo situs web warta , kaca blog utawa situs web artikel liyane.


Plugins AMP


power

Gampang nggabungake generator AMPHTML ing situs web sampeyan nggunakake salah sawijining plugin AMP lan nggawe versi AMP artikel, kontribusi lan postingan sampeyan kanthi otomatis!


Pariwara

Pangguna plugin AMP


trending_up
Ing 30 dina pungkasan
1.379.834
Kaca AMP digawe
Ing 30 dina pungkasan
1.460
Domains optimiert
Rata-rata
87
% Akselerasi

Pariwara