Plug-in AMP kanthi dhukungan video Brightcove

Generator Kaca Seluler Akselerasi (AMP) kanggo nggawe kaca Google AMP , plugin AMP lan generator tag AMPHTML ndhukung konversi otomatis video Brightcove.


Pariwara

<amp-brightcove> integrasi tag


extension

Generator AMPHTML kanthi otomatis ndeteksi manawa video Brightcove dipasang ing situs web sampeyan lan kanthi otomatis ngowahi video Brightcove sing ditemokake ing tag <amp-Brightcove>.

Generator AMPHTML adhedhasar URL video Brightcove sing digunakake (players.brightcove.net/Account-ID/xyz ...) , sing ana ing tag Embed Brightcove asli. Generator AMPHTML maca data ing ngisor iki liwat URL iki:

  • ID Akun Brightcove
  • Brightcove VideoID

Video Brightcove ditampilake ing kaca AMPHTML sing digawe kanthi format 16: 9.


Pariwara