AMP Plugin mit AMP-Live-List-Funktion
(!! Sedhot dipateni !!)

Generator Kaca Seluler Akselerasi (AMP) kanggo nggawe kaca Google AMP , plugin AMP lan generator tag AMPHTML nggunakake fungsi dhaptar langsung AMP lan kanthi otomatis ngaktifake nganyari data langsung ing saben AMP sing digawe Kaca.


Pariwara

<amp-live-list> -Tag integrasi


extension

Generator Kaca Ponsel sing Dipercepat kanthi otomatis nggawe versi AMP kanthi fungsi nganyari artikel otomatis nggunakake tag <amp-live-list>. Kanthi cara iki, kabeh situs AMP duwe jinis fungsi blog langsung.

Yen pangguna ndeleng versi situs web AMP lan ana fitur anyar kanggo kaca AMP iki, kaca AMP ngakoni manawa ana versi anyar sing luwih anyar.

Kaca AMP ngandhani pangguna babagan nganyari artikel sing wis ana nalika maca, tanpa pangguna kudu mbukak maneh kaca AMP!

Tombol ditampilake kanggo pangguna kanggo tujuan iki. Yen pangguna ngeklik tombol nganyari artikel AMP, versi AMP anyar bakal mbukak kanthi kacepetan AMP akrab! Iki nggawe wektu mbukak luwih cendhek tinimbang muat maneh lengkap lan mesthi nganyari pangguna. Contone, ticker langsung bisa diaktifake nganggo AMP.

Generator Kaca Ponsel Dipercepat nggawe kaca AMP sing ngirim panjaluk menyang server kaca AMP (kayata server Google) saben 16 detik lan mriksa manawa versi artikel anyar kasedhiya. Yen ana versi artikel anyar, kaca AMP nuduhake pangguna nganyari kabar AMP ing bentuk tombol nganyari artikel.


Pariwara