AMP Plugin mit AMP-Live-List-Funktion
(!! Sedhot dipateni !!)

Generator Kaca Seluler Akselerasi (AMP) kanggo nggawe kaca Google AMP , plugin AMP lan generator tag AMPHTML nggunakake fungsi dhaptar langsung AMP lan kanthi otomatis ngaktifake nganyari data langsung ing saben AMP sing digawe Kaca.


<amp-live-list> -Tag integrasi


extension

Der Accelerated-Mobile-Pages-Generator erstellt automatisch eine AMP-Version mit automatischer Artikel-Update-Funktion über den <amp-live-list>-Tag. Auf diese Weise haben alle AMP-Seiten eine Art Live-Blog Funktion.

Yen pangguna ndeleng versi situs web AMP lan ana fitur anyar kanggo kaca AMP iki, kaca AMP ngakoni manawa ana versi anyar sing luwih anyar.

Kaca AMP ngandhani pangguna babagan nganyari artikel sing wis ana nalika maca, tanpa pangguna kudu mbukak maneh kaca AMP!

Tombol ditampilake kanggo pangguna kanggo tujuan iki. Yen pangguna ngeklik tombol nganyari artikel AMP, versi AMP anyar bakal mbukak kanthi kacepetan AMP akrab! Iki nggawe wektu mbukak luwih cendhek tinimbang muat maneh lengkap lan mesthi nganyari pangguna. Contone, ticker langsung bisa diaktifake nganggo AMP.

Der Accelerated-Mobile-Pages-Generator erstellt eine AMP-Seite, die alle 16 Sekunden eine Anfrage an den Server der AMP-Seite (also z.B. an den Google-Server) stellt und prüft, ob eine neue Artikel-Version vorhanden ist. Wenn eine neue Artikel-Version existiert, blendet die AMP-Seite dem Nutzer einen AMP-Update-Hinweis in Form des Artikel-Update-Buttons ein.


Tampilake