AMP Plugin mit IVW Online Zählung Unterstützung

Generator Kaca Seluler Akselerasi (AMP) kanggo nggawe kaca Google AMP , plugin AMP lan generator tag AMPHTML kanthi otomatis njupuk setelan IVW saka tag SZM situs web sampeyan kanggo ngetung tekan IVW!


Pariwara

Migrasi tag IVW SZM


extension

Generator Kaca Ponsel sing Dipercepat kanthi otomatis ngenali data IVW saka tag SZM kaca asli lan nambah data iki menyang kaca AMP dhewe. Kanthi cara iki, ngetung IVW sing ana ing tawaran sing ana saiki kanthi otomatis diadopsi kanggo kaca seluler sing wis cepet lan, kaya biasane, ditambahake tekan online IVW saka tawaran online sing wis ana. Iki tegese ora ana kerugian ing petungan IVW!

DDer Accelerated-Mobile-Pages-Generator sucht auf der jeweiligen Original-Seite nach dem IVW SZM-Tag und übernimmt daraus die folgende Parameter für die AMP-Seite:

  • (" st ": "... xyz ...") Pengenal tawaran IVW
  • ("cp":"...xyz...") IVW Code
  • (" co ": "... xyz ...") Komentar komentar IVW

Dhaptar lokal INFO kanggo situs AMP:


info

Damit Visits und PIs der AMP-Seiten korrekt der eigenen IVW-Online-Reichweite zugerechnet werden, muss der Localliste im eigenen IVW-Konto (www.INFOnline.de) die folgende Zeile hinzugefügt werden:

  • * .amp-cloud.de

Pariwara