Plugin AMP sing gampang kanggo WordPress

Plugin AMP WordPress gratis iki kanggo blog WordPress , situs berita , lan postingan artikel , ngidini Google AMP ing situs WordPress , kanthi mung sawetara klik!

Saiki ngoptimalake situs web WordPress kanggo piranti seluler kanthi "AMP sing gampang" lan upgrade situs web sampeyan kanggo Mobile First Index . Kanthi Plugin AMP Google kanggo WordPress, kiriman Wordpress sampeyan entuk versi AMPHTML, sing (yen dikarepake Google) disimpen ing cache Google AMP saka wektu lan kanthi mangkono njamin wektu muat sing luwih cepet ing piranti seluler saliyane kode AMPHTML sing luwih cepet.

Coba, plugin WP AMP sing gampang: Instal. Aktifake Rampung!


Pariwara

Aktifake plugin AMP WordPress


description

Ana rong cara kanggo nginstal plugin AMP WordPress - dadi pilih salah sawijining varian ing ngisor iki lan jalanake langkah-langkah sing didhaptar ing kono kanggo nginstal plugin lan banjur nggawe "Kaca Ponsel Dipercepat" (AMP) kanthi otomatis kanggo situs web Aktifake:

  1. Nginstal Plugin AMP kanggo WordPress - (Otomatis)

    1. Instal WordPress AMP:

    2. Aktifake WordPress AMP:

      • Ganti menyang "Plugins" -> "Plugins sing diinstal" ing menu
      • Navigasi menyang "AMP gampang" ing dhaptar plugin WordPress
      • Klik link "Aktifake".
      • siyap!


  2. Nginstal Plugin AMP kanggo WordPress - (Manual)

    1. Plugin WP AMP "gampang AMP" - unduh:

      • Download versi plug-in saiki minangka file ZIP liwat link download ing ngisor iki:
        "gampang AMP - versi saiki"
      • Sawise ndownload plug-in AMP, unzip file ZIP.
    2. Simpen plugin WP AMP ing WordPress:

      • Simpen "folder" sing ora zip ing direktori WordPress ing ngisor:
        ... / wp-content / plugins /

        Tuladha:
        ... / wp-content / plugins / wp-amp-it-up / ...
    3. Aktifake WordPress AMP:

      • Mlebu menyang blog WordPress
      • Ganti menyang "Plugins" -> "Plugins sing diinstal" ing menu
      • Navigasi menyang "AMP gampang" ing dhaptar plugin WordPress
      • Klik link "Aktifake".
      • siyap!

Tes situs AMP WordPress


offline_bolt

Sawise instalasi lan aktivasi AMP sing sukses ing WordPress, sampeyan bisa pratinjau kaca AMP sampeyan.

Elinga yen telpon pisanan menyang kaca AMP bisa uga luwih suwe tinimbang biasane! - Nalika mbukak pisanan utawa nalika nganyari, plugin ngowahi kode HTML dadi kode AMPHTML, sing mbutuhake wektu luwih utawa kurang gumantung saka ruang lingkup konten. - Wektu loading sing luwih cepet ora mung amarga kaca pratinjau AMP, nanging amarga tampilan kaca Google AMP mengko saka cache AMP mesin telusur, yaiku liwat server mesin telusur sing luwih cepet - yaiku wektu loading pratinjau -Kaca ora mesthi padha karo mengko langsung saka mesin telusur!

Kanggo entuk pratinjau kaca AMP sampeyan , tambahake parameter "amp = 1" ing bilah alamat browser ing pungkasan URL artikel / posting.

tuladhane

  • ? amp = 1 - Yen ora digunakake string query:
    www.MeinWordPress.com/MeinPfad/MeineAdresse.php ? amp = 1

  • & amp = 1 - Yen string query digunakake:
    www.MeinWordPress.com/MeinPfad/MeineAdresse.php?MeinParameter=xyz & amp = 1

Napa gampang-AMP minangka plugin kanggo WordPress?


power

"AMP gampang" minangka plugin Google AMP resmi kanggo WordPress saka amp-cloud.de lan nggawe Kaca Seluler Accelerated (AMP) sing cocog karo Google kanthi otomatis lan gratis kanggo kiriman WordPress sampeyan!

Plugin WP dioptimalake kanggo blog lan situs web warta , gampang diaktifake lan bisa digunakake kanthi cepet , kanthi mung sawetara klik lan tanpa gaweyan .

Minangka booster wektu loading , saliyane kanggo optimasi wektu loading biasanipun liwat kode AMPHTML, kanggo umume nambah keramahan seluler , plugin AMP WordPress uga ngoptimalake loading luwih cepet saka situs web kanthi bantuan saka fungsi caching khusus.

Sampeyan bisa nemokake luwih akeh fungsi lan kaluwihan saka easy-AMP kanggo WordPress ing situs web WordPress resmi ing tautan ing ngisor iki:
Plugin AMP sing gampang kanggo WordPress


Pariwara