Google AMP Cache Checker

Checker cache AMP mriksa manawa situs web wis diindeks ing cache Google AMP lan mula bisa ditampilake kanthi luwih cepet nggunakake telusuran Google.

Coba sisih AMP


done

Bagéan saka optimalisasi wektu loading kanggo kaca Google AMP kalebu nyimpen telusuran Google ing cache mesin telusuran. Kaca AMP dimuat langsung saka server Google sing luwih cepet tinimbang server situs web sing asli.

Kanthi pamriksa cache AMP, sampeyan bisa mriksa manawa salah sawijining URL wis kalebu ing cache Google AMP utawa ora.


Pariwara