Google AMP Cache Checker

Kontrolluesi i cache AMP kontrollon nëse një faqe në internet është indeksuar tashmë në cache të Google AMP dhe prandaj mund të shfaqet më shpejt duke përdorur kërkimin në Google.

Testoni faqen tuaj AMP të Google


done

Një pjesë e optimizimit të kohës së ngarkimit për faqet e Google AMP konsiston në ruajtjen e kërkimit të Google në cache -in e motorit të kërkimit. Faqet AMP ngarkohen drejtpërdrejt nga serveri më i shpejtë i Google në vend të serverit aktual të faqes në internet.

Me kontrollorin e memorjes AMP ju mund të kontrolloni nëse njëra nga URL-të tuaja është përfshirë tashmë në memorien e fshehtë të Google AMP apo jo.


Shpallje