Shtojca PHP AMP - Shkarko dhe udhëzime

Me shtojcën AMP për PHP mund të krijoni me lehtësi, plotësisht automatikisht, faqe Google AMP për faqet tuaja të internetit.

Optimizoni uebfaqen tuaj PHP për pajisjet mobile dhe Indeksin e Parë të Google Mobile pa pasur nevojë të programoni vetë versionin tuaj AMPHTML për secilën nga faqet tuaja!

Provojeni atë: Instaloni. Aktivizo. E plotë!


Shpallje

Instaloni shtojcën AMP PHP


description

Një këshillë para se të filloni të instaloni shtojcën PHP-AMP: Për disa zgjidhje CMS, amp-cloud.de ofron shtojca speciale të Google AMP që janë edhe më të lehta për tu instaluar dhe menaxhuar! -Si një alternativë për "AMP për PHP plug-in" , një nga shtojcat e mëposhtme të Google AMP mund të jetë me interes për ju:


Hapi-1: Shkarkoni "AMP për Shtojcën PHP"

Shkarkoni versionin aktual "AMP për Shtojcën PHP" si një skedar ZIP nga lidhja e mëposhtme e shkarkimit. - Skedari ZIP përmban një dosje të quajtur "amp" që përmban të gjitha skedarët e kërkuar për të instaluar dhe përdorur shtojcën AMP.


Hapi 2: Nxirrni skedarin "AMP për PHP Plugin" -ZIP

Zinxhironi / ekstraktoni skedarin ZIP të shkarkuar.

 • Pas shpaketimit / nxjerrjes tani duhet të keni një "dosje" me emrin "/ amp /" në të cilën ndodhen skedarët e shtojcave PHP-AMP.

Hapi-3: Ruani skedarët e shtojcave PHP në serverin web

Vendosni dosjen e zbërthyer me emrin "/ amp /" në direktorinë rrënjë të serverit tuaj të internetit në mënyrë që dosja të mund të arrihet në faqen tuaj të internetit nën URL-në e mëposhtme:

 • www.DeineDomain.de/amp/

Për të provuar nëse dosja është ruajtur saktë në serverin tuaj të uebit, thjesht thirrni URL-në e mëposhtme-Nëse instalimi është i saktë, duhet të shihni një mesazh që ju tregon se faqja juaj e internetit përdor shtojcën AMP nga amp-cloud.de, përndryshe shtojca nuk është instaluar si duhet dhe duhet të kaloni përsëri hapat e mësipërm:

 • www.DeineDomain.de/amp/amp.php
  (Sigurisht që ju duhet të zëvendësoni www.yourdomain.de me adresën e faqes tuaj të internetit)

Hapi-4: fusni etiketën AMPHTML!

Më në fund, përfshini shtytjen e secilës bazë, për të cilën dëshironi të jepni versionin AMP, duke përdorur një nga variantet e mëposhtme a <link rel = "amphtml"> - një ditë në seksionin <head> të bazës përkatëse.

 • Versioni 1:

  <link rel = "amphtml" href = "http: // www.DeineDomain.de /amp/amp.php?url= IhrArtikelURL " />
  • Zëvendësoni pjesën "http: //" me "https: //" nëse jeni duke përdorur HTTPS në faqen tuaj të internetit
  • Zëvendësoni pjesën "www.yourdomain.de" me domenin e faqes tuaj të internetit
  • Zëvendësoni pjesën "URL -ja e artikullit tuaj" me një URL të koduar UTF8 të nënfaqes përkatëse në të cilën përfshini etiketën AMPHTML (përfshirë "Http: //" ose "https: //")

   Për të koduar një URL në mënyrë të përshtatshme, mund të përdorni koduesin e mëposhtëm falas të URL-ve në internet, për shembull: https://www.url-encode-online.rocks/

   Shembull për një URL të koduar UTF-8:
   https% 3A% 2F% 2Fwww.DeineDomain.de% 2FDeinPfad% 2FDeineDatei.php% 3Fparametri% 3DS% C3% BC% C3% 9F% 26sprache% 3DDE

   Shembull për një URL të dekoduar UTF-8:
   https://www.DeineDomain.de/DeinPfad/DeineDatei.php?parameter=Süß&sprache=DE

 • Varianti 2:

  <link rel="amphtml" href=" http:// ".$_SERVER['HTTP_HOST']."/amp/amp.php?url=".urlencode(" http:// ".$_SERVER['HTTP_HOST '].$_SERVER['PHP_SELF']."?".$_SERVER['QUERY_STRING']."")."" />
  • Nëse përdorni HTTPS në faqen tuaj të internetit, zëvendësoni dy pjesët "http: //" me "https: //"

Shembull i kodit AMP PHP


code
<?php echo " <!DOCTYPE html> <html> <head> <title> Titulli juaj meta... </title> <link rel="amphtml" href="https://".$_SERVER['HTTP_HOST']."/amp/amp.php?url=".urlencode("https://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF']."?".$_SERVER['QUERY_STRING']."")."" /> </head> <body> Kodi juaj burimor i trupit ... </body> </html> ;" ?>

Pse të përdor shtojcën AMP PHP?


power

Shtojca zyrtare AMP për PHP nga amp-cloud.de aktivizon Accelerated Mobile Pages (AMP) në faqet tuaja të internetit PHP, direkt nën hostin tuaj, siç rekomandohet nga udhëzimet e hostit AMP të Google!


Shpallje