Model falas AMP i Google për Blogger.com - Udhëzues hap pas hapi

Aktivizoni Google AMP me vetëm një etiketë të vetme meta! - Përdorni modelin falas Blogger AMP të disponueshëm këtu për të siguruar faqe plotësisht të automatizuara në përputhje me Google për postimet tuaja në blog.

Optimizoni blogun tuaj të blogerit për pajisjet celulare dhe përdoruesit e tyre , duke përmirësuar kështu postimet tuaja për qasjen e Indeksit të Parë Mobile.

Provojeni tani: fusni meta tag dhe mbaroni!


Shpallje

Instaloni / aktivizoni modelin Blogger AMP


description

Udhëzuesi i mëposhtëm hap pas hapi ju tregon se si të instaloni dhe aktivizoni modelin AMP në blogun tuaj të blogerit . Pas shtimit, gjithçka tjetër funksionon automatikisht në sfond - ju lutem vini re se motori i kërkimit duhet së pari të perceptojë dhe përpunojë etiketën meta AMPHTML në faqet individuale të blogut tuaj përpara Versionet AMP në të vërtetë shfaqen në rezultatet e kërkimit!

 1. Hyni në blog

  Hyni në llogarinë tuaj në Blogger dhe shkoni te Paneli i Blogger.

 2. Vendos kodin e widget-it AMP

  Nga pulti i Blogger, lundroni te opsioni i mëposhtëm:
  • Modeli -> Ndrysho HTML
  • Në kodin HTML, shtoni meta etiketën e mëposhtme diku në zonën <head>:
  <link rel='amphtml' expr:href=""https://www.amp-cloud.de/amp/amp.php?s=" + data:blog.url' />

 3. Kurseni dhe mbaroni!

  Ruaj ndryshimet. Modeli AMP pastaj instalohet dhe aktivizohet në blog!

Pse ky model AMP?


power

Ky widget / shabllon zyrtar AMP për blogerët, nga amp-cloud.de, aktivizon Faqet e Përshpejtuara Mobile (AMP) në blogun tuaj. Versione të postimeve tuaja të blogerëve, me vetëm një meta etiketë HTML!


Shpallje