Shtojca AMP me mbështetjen e videos Brightcove

Gjeneratori i Accelerated Mobile Pages (AMP) për krijimin e faqeve Google AMP , shtojcat AMP dhe gjeneratori i etiketave AMPHTML mbështesin shndërrimin automatik të videove Brightcove.


Werbeanzeigen

<amp-brightcove> -Integrimi i etiketave


extension

Gjeneratori AMPHTML zbulon automatikisht nëse një video Brightcove është futur në faqen tuaj të internetit dhe automatikisht konverton videon Brightcove të gjetur në një etiketë <amp-Brightcove>.

Gjeneratori AMPHTML bazohet në URL-në e videos së përdorur Brightcove (players.brightcove.net/Account-ID/xyz ...) , e cila përmbahet në etiketën origjinale Embed Brightcove. Gjeneratori AMPHTML lexon të dhënat e mëposhtme përmes kësaj URL:

  • ID-ja e llogarisë Brightcove
  • Brightcove VideoID

Die Brightcove-Videos werden auf der generierten AMPHTML-Seite im 16:9 Format dargestellt.


Werbeanzeigen