AMP plug-in kalayan dukungan video Brightcove

Generator Kaca Mobile Dipercepat (AMP) pikeun nyiptakeun halaman Google AMP , plugins AMP sareng generator tag AMPHTML ngadukung konversi otomatis video Brightcove.


Iklan

<amp-brightcove> integrasi tag


extension

Generator AMPHTML sacara otomatis ngadeteksi naha video Brightcove dilebetkeun kana halaman wéb anjeun sareng sacara otomatis ngarobah pidangan Brightcove anu dipendakan kana tag <amp-Brightcove>.

Generator AMPHTML dumasar kana URL pidéo Brightcove anu dianggo (players.brightcove.net/Account-ID/xyz ...) , anu dikandung dina tag Embed Brightcove asli. Generator AMPHTML maca data ieu liwat URL ieu:

  • ID Akun Brightcove
  • Brightcove VideoID

Pidéo Brightcove dipidangkeun dina halaman AMPHTML anu dihasilkeun dina format 16: 9.


Iklan