Plugin AMP kalayan dukungan pidéo YouTube

Generator Kaca Mobile Dipercepat (AMP) pikeun nyiptakeun halaman Google AMP , plugins AMP sareng generator tag AMPHTML ngadukung konversi otomatis pidéo YouTube.


Iklan

<amp-youtube> integrasi tag


extension

Generator AMPHTML sacara otomatis ngadeteksi naha pidéo YouTube dilebetkeun kana halaman wéb anjeun sareng sacara otomatis ngarobah pidéo YouTube anu dipendakan kana tag <amp-youtube>.

Generator AMPHTML dumasarkeun kana URL pidéo YouTube anu dianggo (youtube.com/embed/xyz ...) , anu dikandung dina tag YouTube embed aslina. Generator AMPHTML maca data ieu ngalangkungan URL ieu:

  • ID pidéo YouTube

Pidéo YouTube dipidangkeun dina halaman sélulér anu dihasilkeun dina format 16: 9.


Iklan