Plugin AMP kalayan dukungan pidéo YouTube

Der Accelerated-Mobile-Pages (AMP) Generator zum Google-AMP Seiten erstellen, die AMP-Plugins und der AMPHTML-Tag-Generator unterstützen die automatisierte Umwandlung von YouTube-Videos.


Iklan

<amp-youtube> integrasi tag


extension

Generator AMPHTML sacara otomatis ngadeteksi naha pidéo YouTube dilebetkeun kana halaman wéb anjeun sareng sacara otomatis ngarobah pidéo YouTube anu dipendakan kana tag <amp-youtube>.

Generator AMPHTML dumasarkeun kana URL pidéo YouTube anu dianggo (youtube.com/embed/xyz ...) , anu dikandung dina tag YouTube embed aslina. Generator AMPHTML maca data ieu ngalangkungan URL ieu:

  • ID pidéo YouTube

Pidéo YouTube dipidangkeun dina halaman sélulér anu dihasilkeun dina format 16: 9.


Iklan