AMP plug-in kalayan fungsi daptar live AMP
(!! Samentawis dinonaktipkeun !!)

Generator Kaca Mobile Dipercepat (AMP) pikeun nyiptakeun halaman Google AMP , plugins AMP sareng generator tag AMPHTML nganggo fungsi Daptar Live AMP sareng sacara otomatis ngaktipkeun pembaruan data langsung dina unggal AMP anu dihasilkeun Halaman.


Werbeanzeigen

<amp-live-list> -Tag integrasi


extension

Der Accelerated-Mobile-Pages-Generator erstellt automatisch eine AMP-Version mit automatischer Artikel-Update-Funktion über den <amp-live-list>-Tag. Auf diese Weise haben alle AMP-Seiten eine Art Live-Blog Funktion.

Upami pangguna ningali versi AMP tina halaman wéb sareng aya fitur énggal pikeun halaman AMP ieu Samentawis éta, halaman AMP sadar yén aya versi anu langkung énggal.

Die AMP-Seite weißt dem Nutzer noch während des Lesens auf das vorhandene Artikel-Update hin, ohne dass der Nutzer die AMP-Seite neu laden muss!

Tombol ditingalikeun ka pangguna pikeun tujuan ieu. Upami pangguna ngaklik tombol pembaruan artikel AMP, versi AMP anyar dimuat langsung dina kagancangan AMP anu biasa! Hal ieu ngamungkinkeun langkung waktos loading langkung pondok tibatan ngamuat deui lengkep sareng teras ngajaga pangguna tetep anyar. Salaku conto, tickers langsung tiasa diaktipkeun ku AMP.

Generator Halaman Handphone Dipercepat nyiptakeun halaman AMP anu ngirimkeun paménta ka pangladén halaman AMP (mis. Server Google) unggal 16 detik sareng mariksa naha pérsi tulisan anyar sayogi. Upami aya édisi artikel énggal, halaman AMP nunjukkeun pangguna béwara update AMP dina bentuk tombol pembaruan artikel.


Werbeanzeigen