Plugin AMP kalayan ngadukung kode JavaScript nyalira

Generator Gancang Kaca Gancang (AMP) pikeun nyiptakeun halaman Google AMP , plugins AMP sareng generator tag AMPHTML ngadukung panerapan JavaScripts anjeun nyalira.


Iklan

Ngahijikeun JavaScript khusus


extension

JavaScripts sareng kontén iframe anjeun nyalira ngan ukur tiasa dianggo dina halaman AMP dina kaayaan anu tangtu.

Kodeu JavaScript anjeun nyalira ngan tiasa dimuat kana AMPHTML upami dilebetkeun ngalangkungan iframe.

Iframes dina AMPHTML (ngalangkungan tag 'amp-iframe') ngan ukur nampi kontén anu ngagaduhan sambungan HTTPS anu énkripsi.

Upami anjeun hoyong nganggo JavaScripts anjeun nyalira dina AMPHTML, anjeun kedah nyayogikeunna liwat sambungan HTTPS teras ngahijikeun kana subpage masing-masing halaman wéb ngalangkungan Iframe, sahingga Generator Halaman Mobile Dipercepat tiasa ogé mikawanoh JavaScripts anjeun nyalira sareng ngarobihna kana tag 'amp Convert -iframe' sareng ngahijikeun kana halaman AMP.

Generator AMPHTML ngakuan iframes terintegrasi (kalebet JavaScripts), ngarobihna kana tag 'amp-iframe' anu cocog, sareng ngajantenkeun JavaScripts nyalira anu aya dina versi AMP.

Pikeun nganggo JavaScript anjeun nyalira dina AMPHTML, kaayaan di handap ieu kedah dicumponan:

  • JavaScript anjeun nyalira kedah diaksés dina HTTPS
  • JavaScript anjeun nyalira kedah dilebetkeun ngalangkungan iframe

Iklan