AMP nyolok-kaca pikeun halaman sareng IFrames

Generator Kaca Mobile Dipercepat (AMP) pikeun nyiptakeun halaman Google AMP , plugins AMP sareng generator tag AMPHTML ngandung konversi otomatis tina iframes kana tag <amp-iframe>.


Iklan

<amp-iframe> integrasi tag


extension

Generator Halaman Handphone Dipercepat sacara otomatis ngadeteksi naha iframe parantos dilebetkeun kana halaman anjeun nyalira sareng ngarobih iframes naon waé anu dipendakan kana tag <amp-iframe>.

Ayeuna, AMPHTML ngan ukur ngamuat eusi anu ngagaduhan sambungan HTTPS anu valid!

Generator Kaca Mobile Gancang sacara otomatis mariksa naha URL anu dianggo dina iframe ogé tiasa dihubungi ngalangkungan sambungan HTTPS anu énkripsi. Jang ngalampahkeun ieu, Generator Kaca Mobile Dipercepat ngan saukur tukeur 'HTTP' pikeun 'HTTPS' dina URL. Upami URL tiasa dibuka ku HTTPS, generator Kaca Mobile Dipercepat ngarobah iframe kana tag 'amp-iframe' anu cocog sareng ogé ngajantenkeun eusi iframe sayogi dina versi AMPHTML.

Upami URL henteu tiasa dimuat ku HTTPS, eusi iframe henteu tiasa ditingalikeun langsung dina versi AMPHTML. Dina hal ieu, Generator Kaca Mobile Akselerasi nembongkeun gambar placeholder ieu:

Mit einem Klick auf diese Grafik kann der Nutzer den Iframe-Inhalt dann über eine unverschlüsselte 'HTTP-Verbindung' öffnen. Auf diese Weise ist der IFrame-Inhalt zumindest über eine alternative Lösung zu erreichbar und wird nicht komplett ignoriert.


Iklan