Plugin AMP sareng slaider carousel AMP

Generator Gancang Kaca Gancang (AMP) pikeun nyiptakeun halaman Google AMP , plugins AMP sareng generator tag AMPHTML ngadukung panyiptaan otomatis carousel AMP.

Geser carousel AMP sacara otomatis didamel tina sadaya gambar anu aya di daérah téks tulisan (di daérah 'itemprop = articleBody' ).


Iklan

<amp-carousel> -Slider integrasi


extension

Generator Kaca Mobile Akselerasi sacara otomatis nyiptakeun carousel AMP ngagunakeun tag 'amp-carousel' upami aya langkung ti hiji gambar gambar di daérah tulisan!

Carousel AMP ngagantikeun gambar gambar anu biasa dina halaman AMPHTML.

Upami ngan ukur aya hiji gambar atanapi henteu aya gambar dina tulisan éta, carousel AMP disumputkeun pikeun ningkatkeun waktos loading halaman wéb, kusabab dina hal ieu AMP carousel JavaScript henteu kedah dimuat heula.

Daripada carousel AMP, ngan ukur gambar gambar saderhana anu ditampilkeun atanapi daérah ngan saukur kosong.

Gambar dina carousel AMP disayogikeun ku caption. Atribut tag <img> 'alt =' sareng 'title =' dicandak tina halaman aslina salaku téks. Upami atribut-atribut ieu henteu dihartikeun dina halaman aslina, generator Kaca Mobile Dipercepat nganggo tag <Judul> tulisan éta.


Iklan