Generator Tag AMPHTML

Kalayan ngan ukur hiji tag HTML , anjeun tiasa masang "generator AMPHTML tina amp-cloud.de" dina halaman wéb anjeun sareng sacara otomatis nyayogikeun versi AMP tina halaman wéb anjeun !

Aktipkeun Google AMP via tag AMPHTML


done

Generator tag AMPHTML mangrupikeun konverter "HTML ka AMPHTML" gratis sareng nyiptakeun versi AMP anu ramah-otomatis pikeun halaman wéb anjeun dumasar kana kode HTML halaman wéb anjeun. Anjeun tiasa sacara gampil nganggo tag rel = "amphtml" , saatos dipasang. dina halaman wéb anjeun, aktipkeun Google AMP tanpa kedah nganggo kode kode AMPHTML nyalira!


Iklan

Conto AMPHTML Tag


code
<link rel="amphtml" href="https://www.amp-cloud.de/amp/amp.php?s=DeineArtikelURL" />

Kalebet tag AMPHTML


description

Tag <link rel = "amphtml" href = "..."> anu dihasilkeun kedah dilebetkeun dina <head> daérah halaman HTML klasik dina unggal halaman anu halaman AMP badé didamel.

Ieu ngandung harti yén tag meta AMPHTML anu kapisah kedah didamel kanggo unggal halaman masing-masing, anu ngandung URL halaman HTML masing-masing!

Alternatipna, anjeun ogé tiasa nganggo salah sahiji plugin AMP ieu, anu sacara otomatis nyiptakeun sareng lebetkeun tag meta Google AMP anu leres pikeun tiap halaman:

Wie funktioniert der AMPHTML Tag?


help

Mesin pencari sapertos Google teras-terasan nganalisis téks sumber halaman wéb masing-masing. Upami bot mesin pencari mendakan tag <link rel = "amphtml">, mesin pencari ogé mariksa URL anu didaptarkeun di dinya sareng nyimpen kode AMPHTML anu disayogikeun di cache AMP na nyalira!

Pas mesin pencari nyimpen versi AMP ieu, vérsi ieu diperhatoskeun pikeun hasil pamilarian sareng, gumantung kana kaayaan pamilarian sareng lingkunganana, ditampilkeun ka pangguna salaku hasil pamilarian.

Ku nyimpenna dina cache AMP dina sérsér mesin pencari nyalira, versi AMP tiasa dimuat langkung gancang. Halaman wéb sahingga ngagaduhan waktos loading anu langkung saé sareng bahkan dioptimalkeun deui pikeun alat sélulér.


Iklan