AMPHTML Tag Generator

Mit nur einem einzigen HTML-Tag, kannst du den "AMPHTML-Generator von amp-cloud.de" auf deiner Website einbauen und damit automatisiert eine AMP-Version deiner Website bereitstellen lassen!

Google AMP aktivieren per AMPHTML-Tag


done

Der AMPHTML-Tag-Generator ist ein kostenloser "HTML to AMPHTML"-Converter und erstellt völlig automatisiert, anhand des HTML-Codes deiner Website, eine mobilefreundliche AMP-Version deiner Website - Damit kannst du ganz einfach, mit dem hier erstellten rel="amphtml"-Tag, nach dem Einbau auf deiner Website, Google AMP aktivieren lassen, ohne selbst AMPHTML-Code programmieren zu müssen!


Pariwara

Contone AMPHTML


code
<link rel="amphtml" href="https://www.amp-cloud.de/amp/amp.php?s=DeineArtikelURL" />

AMPHTML Tag einbauen


description

Tag <link rel = "amphtml" href = "..."> sing digawe kudu dilebokake ing <head> area kaca HTML klasik ing saben subpage sing bakal digawe kaca AMP.

Iki tegese tag meta AMPHTML sing kapisah kudu digawe kanggo saben subpage individu, sing ngemot URL kaca HTML masing-masing!

Utawa, sampeyan uga bisa nggunakake salah siji plugin AMP ing ngisor iki, sing kanthi otomatis nggawe lan masang label meta Google AMP sing bener kanggo saben subkaca:

Kepiye cara Tag AMPHTML?


help

Mesin telusuran kaya Google terus-terusan nganalisa teks sumber situs web masing-masing. Yen bot mesin telusuran nemokake tag <link rel = "amphtml">, mesin telusuran uga mriksa URL sing didhaptar ing kono lan nyimpen kode AMPHTML sing disedhiyakake ing cache AMP dhewe!

Sanalika mesin telusuran wis nyimpen versi AMP iki, versi iki dianggep asil telusuran lan, gumantung karo kahanan telusuran lan lingkungan, ditampilake menyang pangguna minangka asil telusuran.

Kanthi nyimpen ing cache AMP ing server mesin telusuran dhewe, versi AMP bisa dimuat luwih cepet. Situs web kasebut dadi luwih cepet nalika mbukak lan mula luwih dioptimalake kanggo piranti seluler.


Pariwara