AMP Plugin mit YouTube-Video Unterstützung

Generator Kaca Ponsel Dipercepat (AMP) kanggo nggawe kaca Google AMP , plugin AMP lan generator tag AMPHTML ndhukung konversi otomatis video YouTube.


Pariwara

<amp-youtube> integrasi tag


extension

Generator AMPHTML kanthi otomatis ndeteksi manawa video YouTube dilebokake ing situs web sampeyan lan kanthi otomatis ngowahi video YouTube sing ditemokake dadi tag <amp-youtube>.

Generator AMPHTML adhedhasar URL video YouTube sing digunakake (youtube.com/embed/xyz ...) , sing ana ing tag YouTube embed asli. Generator AMPHTML maca data ing ngisor iki liwat URL iki:

  • YouTube-Video-ID

Video YouTube ditampilake ing kaca seluler sing digawe cepet kanthi format 16: 9.


Pariwara