Plugin AMP kanthi slider carousel AMP

Generator Kaca Ponsel Dipercepat (AMP) kanggo nggawe kaca Google AMP , plugin AMP lan generator tag AMPHTML ndhukung nggawe otomatis carousel AMP.

Slider carousel AMP kanthi otomatis digawe saka kabeh gambar sing ana ing area teks artikel (ing area 'itemprop = articleBody' ).


Pariwara

<amp-carousel> -Gabung integral


extension

Generator Kaca Ponsel sing Dipercepat kanthi otomatis nggawe carousel AMP nggunakake tag 'amp-carousel' yen ana luwih saka siji gambar artikel ing area artikel!

Carousel AMP ngganti gambar artikel biasane ing kaca AMPHTML.

Yen mung ana siji gambar utawa ora ana gambar ing artikel kasebut, carousel AMP didhelikake kanggo nambah wektu mbukak situs web, amarga ing kasus iki, JavaScript carousel AMP ora kudu dimuat dhisik.

Daripada carousel AMP, mung gambar artikel sing gampang ditampilake utawa area kasebut tetep kosong.

Gambar ing carousel AMP diwenehake kanthi katrangan. Atribut tag <img> 'alt =' lan 'title =' dijupuk saka kaca asli minangka teks. Yen atribut kasebut ora ditemtokake ing kaca asli, Generator Kaca Ponsel sing Dipercepat nggunakake tag <Judul> artikel kasebut.


Pariwara