Plugin AMP kanthi dhukungan kode JavaScript dhewe

Der Accelerated-Mobile-Pages (AMP) Generator zum Google-AMP Seiten erstellen, die AMP-Plugins und der AMPHTML-Tag-Generator unterstützen die Übernahme eigener JavaScripts.


Pariwara

Nggabungake JavaScript khusus


extension

JavaScripts lan konten iframe dhewe mung bisa digunakake ing kaca AMP kanthi kahanan tartamtu.

Eigener JavaScript-Code lässt sich in AMPHTML nur laden, wenn dieser über einen Iframe eingefügt wird.

Iframes in AMPHTML wiederum (via '‪‎amp-iframe‬'-Tag) akzeptieren nur Inhalte, die über eine verschlüsselte ‪‎HTTPS‬-Verbindung verfügen.

Dadi, yen sampeyan pengin nggunakake JavaScripts dhewe ing AMPHTML, sampeyan kudu nyedhiyakake liwat sambungan HTTPS banjur integralake menyang subkaca situs web liwat Iframe, saengga Generator Kaca Ponsel sing Dipercepat bisa uga ngakoni JavaScripts dhewe lan ngonversi supaya diwenehi label 'amp Convert -iframe' lan nggabungake menyang kaca AMP.

Generator AMPHTML ngenali iframes terintegrasi (kalebu JavaScripts), ngonversi dadi tag 'amp-iframe' sing cocog, lan nggawe JavaScripts dhewe sing ana ing versi AMP.

Kanggo nggunakake JavaScript dhewe ing AMPHTML, kahanan ing ngisor iki kudu diisi:

  • JavaScript sampeyan dhewe kudu diakses ing HTTPS
  • JavaScript sampeyan dhewe kudu dilebokake liwat iframe

Pariwara