Plugin AMP karo Google Analytics

Konverter HTML-to-AMPHTML lan plugin AMPHTML kanthi otomatis masang kode pelacakan Google Analytics menyang kaca Google AMP. Malah sawetara pelacakan akun didhukung!


Pariwara

<amp-analytics>-Tag einfügen


extension

Generator Kaca Ponsel sing Dipercepat kanthi otomatis ndeteksi manawa kode pelacakan Google Analytics diinstal ing situs sampeyan dhewe lan maca ID pelacak Google Analytics sing cocog, yaiku nomer UA .

Generator AMPHTML uga ngakoni kemungkinan panggunaan sawetara nomer UA , kaya sing digunakake, kayata, ing 'Pelacakan Akun Multiple' . Generator online AMP kanthi otomatis ngonversi kabeh nomer Google Analytics UA dadi tag 'amp analytics' lan uga ngaktifake pelacakan Google Analytics sing wis ana ing kaca AMP!

Kanthi integrasi Google Analytics jinis iki, kabeh data pelacakan analytics kanggo kaca AMP katon ing akun Google Analytics (!) , Dadi sampeyan bakal terus nampa kabeh data pelacakan AMP sing dikoleksi ing papan sing biasa!

Generator Online AMP ndhukung kabeh versi Google Analytics ing ngisor iki:

  • Google Analytics 360 ° (analytics.js)
  • Universal Analytics (analytics.js)
  • Google Analytics (ga.js)
  • Urchin Analytics (urchin.js)

Anonimisasi IP Google Analytics 'anonymizeip'


info

In einigen Ländern (z.B. in Deutschland) ist eine weitere Bedingung einzuhalten, um Google-Analytics datenschutzkonform verwenden zu können: Die Verwendung der IP-Anonymisierung. Aus diesem Grund unterstützt der Accelerated-Mobile-Pages-Generator automatisiert die Google-Analytics Funktion 'anonymizeip' und setzt vor dem Speichern der Nutzerdaten das letzte Oktett einer IPv4-Adresse oder die letzten 80 Bits einer IPv6-Adresse auf Null. Damit wird nie eine komplette IP-Adresse auf einer Festplatte der Google-Analytics-Server geschrieben!

Anonimisasi IP Google Analytics ora aktif dileksanakake dening Generator Kaca Ponsel sing Dipercepat, nanging minangka setelan standar tag 'amp-analytics' saka dokumentasi AMPHTML resmi .

Daten über den 'amp-analytics'-Tag werden somit generell anonymisiert übertragen!

Informasi proteksi data Google Analytics kanggo kaca AMP


info

Supaya tambahan otomatis nglacak Google Analytics digunakake kanggo tundhuk karo peraturan proteksi data, mbutuhake cathetan eksplisit ing deklarasi perlindungan data situs web sampeyan!

Ing kaca AMP sing digawe sing diakses liwat amp-cloud.de, ing pungkasan saben kaca AMP, referensi digawe kanggo deklarasi perlindungan data amp-cloud.de, sing ngemot informasi proteksi data sing dibutuhake kanggo nelusuri Google Analytics .
Nanging, yen sampeyan nggunakake salah siji plugin AMP amp-cloud, sampeyan kudu nambah cathetan ing pelacakan Google Analytics menyang informasi proteksi data situs web sampeyan dhewe!

amp-cloud.de ora tanggung jawab kanggo pelanggaran. Sampeyan kudu mriksa lan mriksa manawa akun Google Analytics dhewe lan kaca AMP wis disetel kanthi cara sing aman! (Kata kunci: Kontrak Google Analytics kanggo pangolahan data pesanan miturut § 11 BDSG ).


Pariwara