Plugin AMP sareng Google Analytics

Der HTML-to-AMPHTML Konverter und die AMPHTML-Plugins übernehmen automatisiert das Einfügen von Google-Analytics-Tracking-Codes in die Google-AMP-Seite. Sogar multiple Account-Tracking wird unterstützt!


Iklan

Lebetkeun tag <amp-analytics>


extension

Generator Halaman Handphone Dipercepat otomatis ngadeteksi naha kode pelacak Google Analytics dipasang dina situs anjeun nyalira sareng maca ID pelacak Google Analytics anu saluyu, nyaéta nomer UA .

Generator AMPHTML ogé ngakuan kamungkinan panggunaan sababaraha nomer UA , sakumaha anu dianggo, contona, dina 'Pelacakan Akun Sababaraha' . Generator online AMP sacara otomatis ngarobih sadaya nomer Google Analytics UA kana tag 'amp analytics' sahingga ogé ngaktipkeun tracking Google Analytics anu parantos aya dina halaman AMP!

Kalayan jenis integrasi Google Analytics ieu, sadaya data ngalacak analitik pikeun halaman AMP nembongan dina akun Google Analytics anjeun (!) , Janten anjeun bakal teras nampi sadaya data pelacakan AMP anu dikumpulkeun dina tempat anu biasa!

Generator online AMP ngadukung sadaya versi Google Analytics ieu:

  • Google Analytics 360 ° (analytics.js)
  • Universal Analytics (analytics.js)
  • Google Analytics (ga.js)
  • Urchin Analytics (urchin.js)

Google Analytics IP anonimisasi 'anonymizeip'


info

Di sababaraha nagara (mis. Di Jérman) kaayaan anu sanés kedah dicumponan supados tiasa nganggo Google Analytics sasuai sareng peraturan panyalindungan data: Pamakéan anonimisasi IP. Kusabab kitu, Generator Kaca Mobile Akselerasi sacara otomatis ngadukung fungsi Google Analytics 'anonymizeip' sareng nyetél okte terakhir tina alamat IPv4 atanapi 80 bit terakhir tina alamat IPv6 kana enol sateuacan nyimpen data pangguna. Ieu ngandung harti yén alamat IP lengkep henteu pernah ditulis kana hard drive tina server Google Analytics!

Anonimisasi IP Google Analytics henteu aktip dilaksanakeun ku generator Kaca Mobile Dipercepat, tapi mangrupikeun setting standar tag 'amp-analytics' tina dokuméntasi AMPHTML resmi .

Data dina tag 'amp-analytics' kumargi kitu umumna dikirimkeun sacara anonim!

Inpormasi panyalindungan data Google Analytics pikeun halaman AMP


info

Supados otomatis tambihan pelacakan Google Analytics dianggo pikeun patuh kana panerapan panyalindungan data, éta peryogi catetan anu jelas dina deklarasi panyalindungan data halaman wéb anjeun!

Dina halaman AMP anu dihasilkeun anu diaksés ngalangkungan amp-cloud.de, dina tungtung unggal halaman AMP, rujukan pikeun deklarasi panyalindungan data amp-cloud.de, anu ngandung inpormasi panyalindungan data anu diperyogikeun pikeun lacak Google Analytics .
Nanging, upami anjeun nganggo salah sahiji plugin AMP amp-cloud, anjeun kedah ngalebetkeun catetan dina ngalacak Google Analytics dina kabijakan privasi halaman wéb anjeun!

amp-cloud.de nganggap henteu tanggung jawab pikeun pelanggaran. Anjeun kedah parios sareng mastikeun diri naha akun Google Analytics anjeun nyalira sareng halaman AMP disiapkeun dina cara anu aman sacara hukum! (Kata kunci: Kontrak Google Analytics pikeun ngolah data urutan numutkeun § 11 BDSG ).


Iklan