Ngadamel halaman Google AMP

Lebetkeun URL lengkep tina subpage halaman wéb anjeun kana Google AMP Code Generator sareng gaduh halaman Google AMP otomatis didamel tina kode HTML!

Kéngingkeun waktos ngamuat langkung gancang pikeun halaman wéb anjeun sareng ngahontal optimasi sélulér nganggo kode AMPHTML Google anu gancang - lengkep otomatis sareng gratis! Jieun Accelerated Mobile Pages pikeun situs wéb warta , situs blog atanapi situs wéb artikel naon waé.


Google AMP plugin


power

Optimasi ku kaca Google AMP


trending_up
Dina 30 dinten terakhir
2.204.280
Kaca AMPHTML dijieun
Dina 30 dinten terakhir
2.379
Domain dioptimalkeun
Rata-rata
88
% Gagancangan

Iklan