Nyiptakeun halaman AMP

Lebetkeun URL lengkep tina subpage mana waé halaman wéb anjeun kana AMP Code Generator sareng gaduh halaman Google AMP otomatis didamel tina kode HTML!

Kéngingkeun waktos ngamuat langkung gancang pikeun halaman wéb anjeun sareng ngahontal optimasi sélulér nganggo kode AMPHTML Google anu gancang - lengkep otomatis sareng gratis! Jieun Accelerated Mobile Pages pikeun situs wéb warta , situs blog atanapi situs wéb artikel naon waé.


AMP plug-in


power

Optimasi ku AMP


trending_up
Dina 30 dinten terakhir
1.874.810
Kaca AMPHTML dijieun
Dina 30 dinten terakhir
2.016
Domain dioptimalkeun
Rata-rata
88
% Gagancangan

Iklan