Ngadamel halaman Google AMP

Die komplette URL einer beliebigen Unterseite Deiner Website hier in den Google AMP Code Generator eingeben und aus dem HTML-Code automatisiert eine Google AMP Seite erstellen lassen!

Kéngingkeun waktos ngamuat langkung gancang pikeun halaman wéb anjeun sareng ngahontal optimasi sélulér nganggo kode AMPHTML Google anu gancang - lengkep otomatis sareng gratis! Jieun Accelerated Mobile Pages pikeun situs wéb warta , situs blog atanapi situs wéb artikel naon waé.


Google AMP Plugins


power

Optimierung durch Google AMP Seiten


trending_up
Dina 30 dinten terakhir
2.151.848
Kaca AMPHTML dijieun
Dina 30 dinten terakhir
2.266
Domain dioptimalkeun
Rata-rata
88
% Gagancangan

Iklan