Создадете страница за AMP
со генераторот AMPHTML

Внесете ја целосната URL на која било под-страница на веб-страница и автоматски креирајте AMP-страница од HTML-кодот!

Побрзо време на вчитување и поголема оптимизација на мобилните уреди за вашата веб-страница со AMP-код! - Генерирајте бесплатни и автоматизирани забрзани мобилни страници за веб- страници со новости, страници за блогови или други веб- страници за статии.


Додатоци за AMP


power

Лесно интегрирајте го генераторот AMPHTML на вашата веб-страница користејќи еден од додатоците AMP и автоматски креирајте AMP верзии на вашите статии, придонеси и објавувања!


Реклама

Корисници на додатоци на AMP


trending_up
Во последните 30 дена
1.034.865
Создадени страници за AMP
Во последните 30 дена
1.258
Домени оптимизирани
Просечно
87
% Забрзување

Реклама