Krijoni një faqe AMP
me gjeneratorin AMPHTML

Futni URL-në e plotë të çdo nënfaqe të një faqe në internet dhe krijoni automatikisht një faqe AMP nga kodi HTML!

Koha më të shpejta të ngarkimit dhe më shumë optimizim celular për faqen tuaj të internetit me kodin AMP! - Krijoni faqe celulare të përshpejtuara falas dhe të automatizuara për faqet e internetit të lajmeve , faqet e blogut ose faqet e internetit të artikujve të tjerë.


Shtojcat AMP


power

Integroni lehtësisht gjeneratorin AMPHTML në faqen tuaj të internetit duke përdorur një nga shtojcat AMP dhe krijoni automatikisht versione AMP të artikujve, kontributeve dhe postimeve tuaja!


Shpallje

Përdoruesit e shtojcave AMP


trending_up
Në 30 ditët e fundit
1.379.745
Faqet AMP të krijuara
Në 30 ditët e fundit
1.460
Fushat e optimizuara
Mesatarisht
87
% Përshpejtimi

Shpallje