Gjenerator etiketash AMPHTML

Me vetëm një etiketë të vetëm HTML , ju mund të instaloni "gjeneratorin AMPHTML nga amp-cloud.de" në faqen tuaj të internetit dhe automatikisht të siguroni një version AMP të faqes tuaj të internetit !

Aktivizoni Google AMP përmes etiketës AMPHTML


done

Gjeneratori i etiketave AMPHTML është një konvertues falas "HTML në AMPHTML" dhe krijon një version të automatizuar plotësisht të lëvizshëm AMP të faqes suaj të internetit bazuar në kodin HTML të faqes suaj të internetit. Mund ta përdorni me lehtësi etiketën rel = "amphtml" , pasi ta instaloni në faqen tuaj të internetit, aktivizoni Google AMP pa pasur nevojë të programoni vetë kodin AMPHTML!


Shpallje

Shembull i etiketës AMPHTML


code
<link rel="amphtml" href="https://www.amp-cloud.de/amp/amp.php?s=DeineArtikelURL" />

Përfshi etiketën AMPHTML


description

Etiketa e krijuar <link rel = "amphtml" href = "..."> duhet të futet në zonën <head> të faqes klasike HTML në çdo nën faqe për të cilën do të krijohet një faqe AMP.

Kjo do të thotë që një meta e veçantë AMPHTML duhet të krijohet për secilën nënfaqe individuale, e cila përmban URL-në e faqes përkatëse HTML!

Përndryshe, mund të përdorni gjithashtu një nga shtojcat e mëposhtme AMP, të cilat krijojnë dhe futin automatikisht meta e saktë të Google AMP për secilën nënfaqe:

Si funksionon etiketa AMPHTML?


help

Motorët e kërkimit si Google analizojnë vazhdimisht tekstin burimor të faqeve të internetit individuale. Nëse boti i motorit të kërkimit gjen një etiketë <link rel = "amphtml">, motori i kërkimit kontrollon gjithashtu URL-në e listuar atje dhe ruan kodin AMPHTML të dhënë atje në memorjen e tij AMP!

Sapo motori i kërkimit të ketë ruajtur këtë version AMP, ky version merret parasysh për rezultatet e kërkimit dhe, në varësi të situatës dhe mjedisit të kërkimit, u shfaqet përdoruesve si rezultat i kërkimit.

Duke e ruajtur atë në cache AMP në serverin e vetë motorit të kërkimit, versioni AMP mund të ngarkohet shumë më shpejt. Uebfaqja merr kështu kohë më të mira të ngarkimit dhe prandaj është edhe më e optimizuar për pajisjet mobile.


Shpallje