Perlindungan data, cookies & liability


Ngarobih setélan panyalindungan data:

Anggo tombol ieu kanggo muka téks catetan ngeunaan panggunaan cookies, anu tiasa anjeun anggo pikeun ngarobih setélan panyalindungan data pakait.

Tanggung jawab ngeunaan eusi www.amp-cloud.de:

Eusi halaman www.amp-cloud.de didamel kalayan ati-ati pisan. Henteu aya jaminan anu dibenerkeun pikeun leresna, lengkep sareng topikalitas konténna. Salaku panyadia jasa, tanggung jawab numutkeun § 7 Ayat 1 TMG pikeun kontén nyalira dina kaca www.amp-cloud.de lumaku saluyu sareng hukum umum. Numutkeun ka §§ 8 dugi ka 10 TMG, Nanging, henteu aya kawajiban salaku panyadia jasa pikeun ngawaskeun inpormasi pihak katilu anu dikirimkeun atanapi disimpen atanapi pikeun nalungtik kaayaan anu nunjukkeun kagiatan ilegal. Kawajiban pikeun ngaleungitkeun atanapi ngahalangan panggunaan inpormasi saluyu sareng hukum umum tetep moal kapangaruhan. Nanging, tanggel waler pikeun rujukan ieu tiasa waé tina waktos dina waktos urang janten sadar aya palanggaran hukum anu khusus. Pas urang janten sadar palanggaran hukum anu saluyu, eusi ieu bakal dihapus pas mungkin.

Tanggung jawab ngeunaan tautan dina www.amp-cloud.de:

Tawaran ti www.amp-cloud.de tiasa ngandung tautan ka situs wéb pihak katilu éksternal anu konténna operator www.amp-cloud.de teu aya pangaruh. Ku sabab kitu teu aya jaminan anu disayogikeun pikeun eusi luar ieu. Panyadia atanapi operator masing-masing halaman sok tanggel waler pikeun eusi halaman anu dikaitkeun. Upami urang janten sadar palanggaran hukum, tautan sapertos kitu bakal dihapus pas mungkin.

Hak cipta:

Eusi sareng karya anu diciptakeun ku operator wéb dina halaman www.amp-cloud.de tunduk kana hukum hak cipta Jérman. Réproduksi, pamrosésan, distribusi sareng jinis éksploitasi anu sanés dina wates hukum hak cipta peryogi idin tinulis ti panulis, panyipta atanapi operator. Unduhan sareng salinan situs ieu ngan ukur diijinkeun pikeun panggunaan pribadi. Sagala jinis pamakean komérsial dilarang tanpa ijin anu jelas ti panulis anu leres! Salami kontén dina halaman www.amp-cloud.de sanés didamel ku operator wéb nyalira, hak cipta pihak katilu dititénan. Pikeun tujuan ieu, eusi pihak katilu ditandaan sapertos kitu. Upami palanggaran hak cipta janten jelas, kami bakal naros ka anjeun pikeun ngabéjaan kami saluyu. Upami urang janten sadar palanggaran hukum, eusi sapertos kitu bakal dihapus pas mungkin.

Perlindungan data dina pandangan:

Inpormasi Umum

Inpo ieu nyayogikeun tinjauan saderhana ngeunaan naon anu lumangsung dina data pribadi anjeun nalika anjeun nganjang ka halaman wéb kami. Data pribadi mangrupikeun data anu tiasa dikenal ku anjeun. Inpormasi lengkep ngeunaan hal panyalindungan data tiasa dipendakan dina deklarasi panyalindungan data kami di handapeun téks ieu.

Ngumpulkeun data dina halaman wéb kami

Saha anu tanggung jawab pikeun ngumpulkeun data dina halaman wéb ieu?

Ngolah data dina halaman wéb ieu dilakukeun ku operator halaman wéb. Anjeun tiasa mendakan detil kontakna dina sidik halaman wéb ieu.

Kumaha urang ngumpulkeun data anjeun?

Di hiji sisi, data anjeun dikumpulkeun nalika anjeun nyayogikeun ka kami. Ieu tiasa, contona, data anu anjeun lebetkeun dina formulir kontak.

Data sanés sacara otomatis kacatet ku sistem IT urang nalika anjeun nganjang kana halaman wéb. Ieu mangrupikeun data téknis (sapertos panyungsi internét, sistem operasi atanapi waktos tempoan halaman). Data ieu dikumpulkeun sacara otomatis pas anjeun ngalebetkeun halaman wéb kami.

Naon anu kami nganggo data anjeun?

Anjeun gaduh hak pikeun nampi inpormasi ngeunaan asal usulna, panarima sareng tujuan data pribadi anjeun disimpen gratis iraha waé. Anjeun ogé ngagaduhan hak pikeun nyungkeun koréksi, ngahalangan atanapi ngahapus data ieu. Anjeun tiasa ngahubungan kami iraha waé dina alamat anu dibéré dina bewara hukum upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan panangtayungan data. Anjeun ogé ngagaduhan hak pikeun nyungkeun keluhan sareng otoritas pengawasan anu kompeten.

Alat analisis sareng alat pihak katilu

Nalika anjeun sumping kana halaman wéb kami, tingkah laku surfing anjeun tiasa dievaluasi sacara statistik. Ieu biasana dilakukeun ku cookies sareng program analisis anu disebat. Kalakuan salancar anjeun biasana dianalisis sacara anonim; tingkah laku surfing henteu tiasa dilacak deui ka anjeun. Anjeun tiasa nolak kana analisis ieu atanapi nyegah ku teu nganggo alat-alat anu tangtu. Anjeun tiasa mendakan inpormasi lengkep ngeunaan ieu dina deklarasi panyalindungan data ieu.

Anjeun tiasa nolak kana analisis ieu. Kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan kamungkinan bantahan dina deklarasi panyalindungan data ieu.

Inpormasi umum sareng inpormasi wajib:

Datenschutz

Operator tina halaman wéb ieu mastikeun pisan panyalindungan data pribadi anjeun. Kami ngubaran data pribadi anjeun sacara rahasia sareng saluyu sareng peraturan panyalindungan data anu sah sareng deklarasi panyalindungan data ieu.

Nalika anjeun nganggo situs wéb ieu, sababaraha data pribadi dikumpulkeun. Data pribadi mangrupikeun data anu tiasa dikenal ku anjeun. Déklarasi panyalindungan data ieu ngajelaskeun data anu kami kumpulkeun sareng naon anu kami anggo. Éta ogé ngajelaskeun kumaha sareng pikeun naon tujuan ieu dilakukeun.

Kami hoyong nunjukkeun yén pangiriman data ngalangkungan Internet (contona nalika komunikasi ku e-mail) tiasa ngagaduhan lolongkrang kaamanan. Perlindungan lengkep data ngalawan aksés ku pihak katilu teu mungkin.

Catetan dina awak jawab

Badan jawab pikeun ngolah data dina halaman wéb ieu nyaéta:

amp-cloud.de - Inh. Björn Staven
Adalbertstr. 1
D-24106 Kiel
E-Mail: info@amp-cloud.de


Badan anu tanggung jawab mangrupikeun jalma alami atanapi hukum anu, nyalira atanapi babarengan sareng anu sanés, mutuskeun tujuan sareng cara ngolah data pribadi (sapertos nami, alamat email, jsb.).

Pembatalan idin anjeun pikeun ngolah data

Seueur operasi pamrosésan data ngan ukur dimungkinkeun ku idin anjeun. Anjeun tiasa mundur idin anjeun iraha waé. E-mail informal ka kami cekap. Legalitas pamrosésan data anu dilakukeun sateuacan pencabutan tetep teu kapangaruhan ku pencabutan éta.

Hak banding ka otoritas pengawasan anu tanggung jawab

Upami aya pelanggaran hukum panyalindungan data, jalma anu bersangkutan ngagaduhan hak pikeun nyungkeun keluhan sareng otoritas pengawas anu kompeten. Otoritas pangawas anu kompeten pikeun masalah panyalindungan data nyaéta perwira panyalindungan data nagara bagian féderal tempat perusahaan kami dumasar. Daptar perwira panyalindungan data sareng detil kontakna tiasa dipendakan dina tautan ieu: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html

Hak pikeun portabilitas data

Anjeun gaduh hak pikeun gaduh data anu kami ngolah sacara otomatis dumasar kana idin anjeun atanapi pikeun minuhan kontrak anu diserahkeun ka anjeun atanapi ka pihak katilu dina format anu umum, anu tiasa dibaca ku mesin. Upami anjeun nyungkeun transfer data langsung ka jalma sanés anu tanggung jawab, ieu ngan ukur bakal dilakukeun upami sacara teknis tiasa dilakukeun.

Inpormasi, ngahalangan, ngahapus

Dina kerangka dibekelan hukum anu berlaku, anjeun ngagaduhan hak pikeun ngosongkeun inpormasi ngeunaan data pribadi anu disimpen, asal usulna sareng panampi na sareng tujuan ngolah data sareng, upami perlu, hak pikeun ngabenerkeun, meungpeuk atanapi ngahapus data ieu. Anjeun tiasa ngahubungan kami iraha waé dina alamat anu dibéré dina bewara hukum upami anjeun ngagaduhan patarosan salajengna ngeunaan poko data pribadi.

Bantahan kana surat iklan

Kami ngalarang kana panggunaan data kontak anu dipedalkeun dina kontéks kawajiban sidik pikeun ngirim bahan iklan sareng inpormasi anu teu dipénta. Operator halaman na sacara jelas gaduh hak pikeun nyandak tindakan hukum upami inpormasi iklan anu teu dipénta dikirim, contona ngalangkungan e-mail spam.

Ngumpulkeun data dina halaman wéb kami:

Cookie

Sababaraha halaman wéb nganggo cookies anu disebat. Cookie henteu ngarugikeun komputer anjeun sareng henteu ngandung virus. Cookie ngawula pikeun ngajantenkeun tawaran kami langkung ramah-pangguna, langkung épéktip sareng langkung aman. Cookie mangrupikeun file téks alit anu disimpen dina komputer anjeun sareng disimpen ku panyungsi anjeun.

Kaseueuran cookies anu kami anggo disebut "cookies sési". Éta sacara otomatis dihapus saatos kadatangan anjeun. Cookie anu sanés tetep disimpen dina alat anjeun dugi ka dihapus. Cookie ieu ngamungkinkeun urang pikeun mikawanoh panyungsi anjeun nalika anjeun kadatangan deui.

Anjeun tiasa nyetél panyungsi anjeun supados anjeun diinpormasi ngeunaan setting cookies sareng ngan ukur ngijinkeun cookies dina kasus masing-masing, ngaluarkeun panarimaan cookies pikeun kasus-kasus tinangtu atanapi sacara umum sareng ngaktipkeun hapusan otomatis cookies nalika anjeun nutup pangotéktak. Upami cookies dinonaktipkeun, fungsionalitas halaman wéb ieu tiasa diwatesan.

Cookie anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun prosés komunikasi éléktronik atanapi nyayogikeun fungsi-fungsi anu anjeun peryogikeun (mis. Fungsi karanjang balanja) disimpen dumasar kana Art. 6 Para. 1 liter. f GDPR disimpen. Operator halaman wéb ngagaduhan minat sah pikeun nyimpen cookies pikeun penyediaan jasa-jasa anu gratis-na kasalahan. Dugi ka cookies anu sanés (mis. Cookies pikeun nganalisis tingkah surfing anjeun) disimpen, ieu bakal diubaran nyalira dina deklarasi perlindungan data ieu.

Kategori "Fungsi" cookie

Cookie dina katégori "Fungsi" murni fungsional sareng diperyogikeun pikeun operasi halaman wéb atanapi pikeun nerapkeun pungsi anu tangtu. Panyadia kategori ieu tiasa henteu dinonaktipkeun.

panyadia

  • www.amp-cloud.de

Kategori cookie "panggunaan"

Cookie dina kategori "Pamakéan" asalna tina panyadia anu nyayogikeun pungsionalitas atanapi kontén anu tangtu, sapertos fungsi média sosial, kontén pidéo, fon, sareng sajabana Panyedia dina kategori ieu mangaruhan naha sadaya elemen dina halaman tiasa dianggo leres.

panyadia

  • google.com
  • facebook.com
  • twitter.com
  • pinterest.com
  • tumblr.com
  • linkedin.com
  • youtube.com

Kategori pangukuran "Pangukuran"

Cookie tina kategori "Ukur" asalna tina panyadia anu tiasa nganalisis aksés kana halaman wéb (tangtosna sacara anonim, tangtosna). Ieu nyayogikeun tinjauan kinerja halaman wéb sareng kumaha cara ngembangkeunna. Tina ieu, tindakan tiasa diturunkeun, contona, pikeun ningkatkeun situs dina jangka panjang.

panyadia

  • google.com

Kategori cookie "Pembiayaan"

Cookie tina kategori "Pembiayaan" asalna tina panyadia anu jasa na ngabiayaan biaya operasi sareng bagian tina tawaran wéb. Ieu ngadukung salamet jangka panjang halaman wéb.

panyadia

  • google.com

File log Server

Panyadia halaman sacara otomatis ngumpulkeun sareng nyimpen inpormasi dina file log server anu disebat, anu panyungsi anjeun sacara otomatis dikirimkeun ka kami. Ieu nyaéta:

  • Jinis browser sareng versi browser
  • sistem operasi dipaké
  • URL Referrer
  • Ngaran host tina komputer anu aksés
  • Waktos pamundut sérver
  • Alamat IP

Data ieu henteu digabungkeun sareng sumber data anu sanés.

Data ieu dikumpulkeun dumasar kana Art. 6 Para. 1 lit. f GDPR. Operator halaman wéb ngagaduhan minat anu sah dina presentasi téhnisna bébas-kasalahan sareng ngaoptimalkeun halaman wéb na - file log server kedah direkam pikeun ieu.

Média sosial:

Facebook plugins (like & share button)

Auf unseren Seiten sind Plugins des sozialen Netzwerks Facebook, Anbieter Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA, integriert. Die Facebook-Plugins erkennen Sie an dem Facebook-Logo oder dem "Like-Button" ("Gefällt mir") auf unserer Seite. Eine Übersicht über die Facebook-Plugins finden Sie hier: https://developers.facebook.com/docs/plugins/

Nalika anjeun sumping kana halaman wéb kami, plug-in nyiptakeun hubungan langsung antara panyungsi anjeun sareng pangladén Facebook. Hasilna, Facebook nampi inpormasi yén anjeun parantos nganjang kana situs kami nganggo alamat IP anjeun. Upami anjeun mencét tombol "Resep" Facebook nalika anjeun lebet kana akun Facebook anjeun, anjeun tiasa ngaitkeun eusi halaman kami kana profil Facebook anjeun. Ieu ngamungkinkeun Facebook pikeun masihan kunjungan anjeun ka halaman wéb kami kana akun pangguna anjeun. Kami badé nunjukkeun yén, salaku panyadia halaman, kami henteu terang ngeunaan eusi data anu dikirimkeun atanapi panggunaanna ku Facebook. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan ieu dina deklarasi panyalindungan data Facebook di: https://de-de.facebook.com/policy.php

Upami anjeun henteu hoyong Facebook tiasa masihan kunjungan anjeun ka halaman wéb kami kana akun pangguna Facebook anjeun, punten kaluar tina akun pangguna Facebook anjeun.

Plugin Google+

Halaman kami nganggo fungsi Google+. Panyadia nyaéta Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Kumpulan sareng penyebaran inpormasi: Anjeun tiasa nganggo tombol Google+ pikeun nyebarkeun inpormasi di sakumna dunya. Anjeun sareng pangguna sanés nampi kontén anu dipersonalisasi ti Google sareng mitra kami ngalangkungan tombol Google+. Google nyimpen duanana inpormasi anu anjeun parantos masihan +1 pikeun sapotong eusi sareng inpormasi ngeunaan halaman anu anjeun tingali nalika anjeun ngeklik +1. +1 anjeun tiasa ditingalikeun salaku rujukan sasarengan nami profil anjeun sareng poto dina jasa Google, sapertos dina hasil pamilarian atanapi dina profil Google anjeun, atanapi di tempat sanés dina halaman wéb sareng iklan dina Internét.

Google nyatet inpormasi ngeunaan kagiatan +1 anjeun pikeun ningkatkeun jasa Google pikeun anjeun sareng anu sanés. Pikeun tiasa nganggo tombol Google+, anjeun peryogi profil Google umum anu katingali sacara global anu kedah ngandung sahenteuna nami anu dipilih pikeun profil éta. Ngaran ieu dianggo dina sadaya jasa Google. Dina sababaraha kasus, nami ieu ogé tiasa ngagentos nami sanés anu parantos anjeun anggo nalika ngabagi eusi ngalangkungan akun Google anjeun. Idéntitas profil Google anjeun tiasa ditingalikeun ka pangguna anu terang alamat email anjeun atanapi anu gaduh inpormasi idéntifikasi sanés ngeunaan anjeun.

Pamakean inpormasi anu dikumpulkeun: Salaku tambahan kana tujuan anu ditetélakeun di luhur, inpormasi anu anjeun pasihkeun bakal dianggo saluyu sareng peraturan panyalindungan data Google anu berlaku. Google tiasa nyebarkeun statistik anu diringkeskeun ngeunaan +1 kagiatan pangguna atanapi ngalirkeunana ka pangguna sareng mitra, sapertos panerbit, pangiklan atanapi halaman wéb anu numbu.

Alat analisis sareng iklan:

Google Analytics

Halaman wéb ieu nganggo fungsi jasa analisis wéb Google Analytics. Panyadia nyaéta Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics nganggo anu disebat "cookies". Ieu mangrupikeun file téks anu disimpen dina komputer anjeun sareng anu ngamungkinkeun panggunaan halaman wéb dianalisis. Inpormasi anu dihasilkeun ku cookie ngeunaan panggunaan halaman wéb ieu biasana ditransferkeun ka sérver Google di Amérika Serikat sareng disimpen di dinya.

Neundeun cookies Google Analytics dumasarkeun kana Art. 6 Para. 1 lit.f GDPR. Operator halaman wéb ngagaduhan minat anu sah dina nganalisis kalakuan pangguna pikeun ngaoptimalkeun halaman wébna sareng iklanna.

Anonimisasi IP

Kami parantos ngaktipkeun pungsi anonimisasi IP dina halaman wéb ieu. Hasilna, alamat IP anjeun bakal disingget ku Google dina nagara-nagara anggota Uni Éropa atanapi di nagara-nagara kontraktor séjén Perjanjian di Area Ékonomi Éropa sateuacan dikirimkeun ka Amérika Serikat. Alamat IP lengkep ngan ukur dikirimkeun ka sérver Google di Amérika Serikat sareng disingget didinya dina kasus anu luar biasa. Atas nami operator situs wéb ieu, Google bakal nganggo inpormasi ieu pikeun ngaevaluasi panggunaan halaman wéb anjeun, pikeun nyusun laporan ngeunaan kagiatan halaman wéb sareng nyayogikeun operator jasa wéb anu sanés hubunganana sareng kagiatan halaman wéb sareng panggunaan internét. Alamat IP anu dikirimkeun ku panyungsi anjeun salaku bagian tina Google Analytics moal ngagabung sareng data Google anu sanés.

Plugin Browser

Anjeun tiasa nyegah panyimpenan cookies ku netepkeun parangkat lunak panyungsi anjeun saluyu; kumaha oge, urang hoyong nunjukkeun yén dina hal ieu anjeun moal tiasa nganggo sadaya fungsi halaman wéb ieu dugi ka pinuh. Anjeun tiasa ogé nyegah Google tina ngumpulkeun data anu dihasilkeun ku cookie sareng hubunganana sareng panggunaan halaman wéb (kalebet alamat IP anjeun) sareng tina ngolah data ieu ku cara ngaunduh colokan browser anu aya dina tautan ieu sareng pasang: https: / /tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Bantahan ngalawan pendataan

Anjeun tiasa nyegah Google Analytics tina ngumpulkeun data anjeun ku ngaklik tombol di handap. Ieu nunjukkeun inpormasi sareng pilihan setting pikeun panggunaan cookies, ku ngaklik "" anjeun mareuman, antara séjén, kumpulan data anjeun dina akun Google Analytics kami:

Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan kumaha Google Analytics ngatur data pangguna dina kabijakan privasi Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de

Pesenan ngolah data

Kami parantos nyimpulkeun perjanjian ngolah data kontrak sareng Google sareng nerapkeun pinuh sarat ketat ti otoritas panyalindungan data Jérman nalika nganggo Google Analytics.

Karakteristik demografi dina Google Analytics

Halaman wéb ieu nganggo fungsi "ciri demografi" tina Google Analytics. Ieu ngamungkinkeun laporan didamel anu ngandung inpormasi ngeunaan umur, jenis kelamin sareng minat para pengunjung situs. Data ieu asalna tina iklan dumasar minat ti Google sareng data pangunjung ti panyadia pihak katilu. Data ieu moal tiasa ditugaskeun ka jalma anu khusus. Anjeun tiasa mareuman fungsi ieu iraha waé via setélan iklan dina akun Google anjeun atanapi umumna ngalarang pengumpulan data anjeun ku Google Analytics sakumaha anu dijelaskeun dina bagian "Bantahan kana pendataan". Situs wéb ieu nganggo fungsi "ciri demografi" tina Google Analytics. Ieu ngamungkinkeun laporan didamel anu ngandung inpormasi ngeunaan umur, jenis kelamin sareng minat para pengunjung situs. Data ieu asalna tina iklan dumasar minat ti Google sareng data pangunjung ti panyadia pihak katilu. Data ieu moal tiasa ditugaskeun ka jalma anu khusus. Anjeun tiasa mareuman fungsi ieu iraha waé via setélan iklan dina akun Google anjeun atanapi umumna ngalarang pengumpulan data anjeun ku Google Analytics sakumaha anu dijelaskeun dina titik "Bantahan kana pendataan".

Google AdSense

Halaman wéb ieu nganggo Google AdSense, jasa pikeun ngahijikeun iklan tina Google Inc. ("Google"). Panyadia nyaéta Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google AdSense nganggo anu disebat "cookies", file téks anu disimpen dina komputer anjeun sareng anu ngamungkinkeun analisis panggunaan halaman wéb. Google AdSense ogé ngagunakeun anu disebut web beacon (grafik anu teu katingali). Beacon wéb ieu tiasa dianggo pikeun meunteun inpormasi sapertos pangunjung pengunjung dina halaman ieu.

Inpormasi anu dihasilkeun ku cookies sareng beacon wéb ngeunaan panggunaan halaman wéb ieu (kalebet alamat IP anjeun) sareng pangiriman format iklan dikirimkeun ka sareng disimpen ku Google dina sérver di Amérika Serikat. Inpormasi ieu tiasa diteruskeun ku Google ka mitra kontraktual Google. Nanging, Google moal ngagabung alamat IP anjeun sareng data sanés anu disimpen ngeunaan anjeun.

Neundeun cookies AdSense dumasarkeun kana Art. 6 Para. 1 liter f GDPR. Operator halaman wéb ngagaduhan minat anu sah dina nganalisis kalakuan pangguna pikeun ngaoptimalkeun halaman wébna sareng iklanna.

Anjeun tiasa nyegah pamasangan cookies ku netepkeun parangkat lunak panyungsi anjeun saluyu; kumaha oge, urang hoyong nunjukkeun yén dina hal ieu anjeun moal tiasa nganggo sadaya fungsi halaman wéb ieu dugi ka lengkep. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu, anjeun satuju kana ngolah data anu dikumpulkeun ngeunaan anjeun ku Google ku cara anu ditétélakeun di luhur sareng pikeun tujuan anu nyatakeun di luhur.

Plugins sareng alat:

Google Web Font

Halaman ieu nganggo font wéb anu disebat, anu disayogikeun ku Google, pikeun tampilan seragam fon. Nalika anjeun nyauran hiji halaman, panyungsi anjeun ngempelkeun font wéb anu diperyogikeun kana cache panyungsi anjeun pikeun nembongkeun téks sareng font anu leres.

Pikeun tujuan ieu, panyungsi anu anjeun anggo kedah nyambung kana sérver Google. Ieu masihan Google terang yén halaman wéb kami parantos diaksés ngalangkungan alamat IP anjeun. Google Web Fonts dianggo pikeun kapentingan unipormasi seragam anu pikaresepeun pikeun tawaran online kami. Ieu ngagambarkeun minat anu sah dina hartos Art. 6 Para. 1 lit. f GDPR.

Upami panyungsi anjeun henteu ngadukung font wéb, font standar bakal dianggo ku komputer anjeun.

Inpormasi salengkepna ngeunaan Font Wéb Google tiasa dipendakan di https://developers.google.com/fonts/faq sareng dina kabijakan privasi Google:
https://www.google.com/policies/privacy/


Iklan