Generator url cache Google AMP

Google-AMP-Cache-URL-Generator nyiptakeun URL anu cocog dina AMP-Cache-Format tina URL normal tina subpage naon, tina halaman wéb naon.

Ngawangun url cache AMP


http

Kalayan URL cache anu dihasilkeun, versi AMP tina halaman wéb anu disimpen dina cache Google AMP tiasa disebat IF halaman anu saluyu parantos diindéks ku Google sareng disimpen dina cache Google.


Iklan

Format URL cache AMP


link

Upami tiasa, Google AMP Cache nyiptakeun subdomain kanggo sadaya halaman AMP anu aya dina domain anu sami.

Mimiti, domain halaman wéb dirobih tina IDN (kode kuda) ka UTF-8 . Server cache ngagantikeun:

  • masing-masing - (1 hyphen) ngaliwatan - (2 hyphens)
  • dulur sadayana . (1 poin) ngaliwat - (1 tanda hubung)
  • Conto: amp-cloud.de bakal janten
    amp--cloud-de.cdn.ampproject.org

Domain anu dirobih mangrupikeun alamat host tina URL cache Google AMP. Dina léngkah salajengna, URL cache lengkep disarengan, sareng bagian-bagian ieu ditambihkeun kana alamat host:

  • indikator anu ngagolongkeun jinis file
    • a / c / pikeun file AMPHTML
    • a / i / pikeun gambar
    • a / r / pikeun fon (font)
  • indikator anu ngamungkinkeun ngamuat via TSL (HTTPS)
    • a / s / pikeun ngaktipkeun
  • URL aslina tina halaman wéb tanpa skéma HTTP

Beispiel einer URL im Google-AMP-Cache-URL-Format:


beenhere

Beispielhafte original URL:

  • https://amp-cloud.de/amp-cache-url-generator.php?test=123&abc=hallo+welt

Theoretische AMP-Cache-URL:

  • https://amp--cloud-de.cdn.ampproject.org/c/s/amp-cloud.de/amp-cache-url-generator.php?abc=hallo%2Bwelt&test=123

Naon cache Google AMP?


dns

Bagian tina akselerasi halaman wéb dina format Google AMP disababkeun ku panyimpenan otomatis dina sérver server tina pamilarian Google . Ieu ngandung harti yén versi AMP tina halaman wéb henteu dimuat tina sérver wéb halaman wéb, sapertos biasana, tapi langsung tina hasil teangan tina pamilarian Google, tina salah sahiji sérver Google (sél cache Google AMP) , anu biasana ngaktipkeun waktos loading anu langkung gancang.

Ieu ngandung harti yén Google ngindéks sareng nyimpen versi tina halaman AMP dina sérverna nyalira, dina URL sél cache cache AMP anu independen anu didamel numutkeun pola anu khusus. Kalayan URL ieu, dina format URL cache AMP , anjeun tiasa nelepon sareng ningali versi AMPHTML ayeuna anu ayeuna disimpen dina cache AMP tina mesin pencari Google. - Langkung seueur inpormasi ngeunaan cache Google AMP .


Iklan