Plugin AMP kanthi dhukungan kode JavaScript dhewe

Generator Kaca Seluler Akselerasi (AMP) kanggo nggawe kaca Google AMP , plugin AMP lan generator tag AMPHTML ndhukung adopsi JavaScripts sampeyan dhewe.


Pariwara

Nggabungake JavaScript khusus


extension

JavaScripts lan konten iframe dhewe mung bisa digunakake ing kaca AMP kanthi kahanan tartamtu.

Kode JavaScript sampeyan mung bisa dimuat menyang AMPHTML yen dilebokake liwat iframe.

Iframes ing AMPHTML (liwat tag 'amp-iframe') mung nampa konten sing duwe sambungan HTTPS sing dienkripsi.

Yen sampeyan pengin nggunakake JavaScripts dhewe ing AMPHTML, sampeyan kudu nyedhiyakake liwat sambungan HTTPS banjur integralake menyang subkaca situs web liwat Iframe, supaya Generator Kaca Ponsel sing Dipercepat uga bisa ngenali JavaScripts dhewe lan ngonversi kanggo label 'amp Ngonversi -fram' lan nggabungake menyang kaca AMP.

Generator AMPHTML ngenali iframes terintegrasi (kalebu JavaScripts), ngonversi dadi tag 'amp-iframe' sing cocog, lan nggawe JavaScripts dhewe sing ana ing versi AMP.

Kanggo nggunakake JavaScript dhewe ing AMPHTML, kahanan ing ngisor iki kudu diisi:

  • JavaScript sampeyan dhewe kudu diakses ing HTTPS
  • JavaScript sampeyan dhewe kudu dilebokake liwat iframe

Pariwara