Generator url cache Google AMP

Der Google-AMP-Cache-URL-Generator erstellt aus der normalen URL einer beliebigen Unterseite, einer beliebigen Website, eine passende URL im AMP-Cache-Format.

Gawe url cache AMP


http

Kanthi URL cache sing digawe, versi AMP situs web sing disimpen ing cache Google AMP bisa diarani Yen kaca sing cocog wis diindeks dening Google lan disimpen ing cache Google.


Pariwara

Format URL cache AMP


link

Yen bisa, Google AMP Cache nggawe subdomain kanggo kabeh kaca AMP sing ana ing domain sing padha.

Kaping pisanan, domain situs web diowahi saka IDN (kode pony) dadi UTF-8 . Server cache ngganti:

  • saben - (1 hyphen) liwat - (2 hyphens)
  • everyone. (1 poin) nganti - (1 tanda hubung)
  • Tuladha: amp-cloud.de bakal dadi
    amp--cloud-de.cdn.ampproject.org

Domain sing diowahi minangka alamat host URL cache Google AMP. Ing langkah sabanjure, URL cache lengkap digabung, kanthi bagean ing ngisor iki ditambahake menyang alamat host:

  • indikator sing nggolongake jinis file
    • a / c / kanggo file AMPHTML
    • a / i / kanggo gambar
    • a / r / kanggo fonts (font)
  • Indikator sing ngidini mbukak liwat TSL (https)
    • a / s / kanggo ngaktifake
  • URL asli situs web tanpa skema HTTP

Tuladha URL ing format URL Cache Google AMP:


beenhere

URL asli conto:

  • https://amp-cloud.de/amp-cache-url-generator.php?test=123&abc=hallo+welt

Url cache AMP teoretis:

  • https://amp--cloud-de.cdn.ampproject.org/c/s/amp-cloud.de/amp-cache-url-generator.php?abc=hallo%2Bwelt&test=123

Apa cache Google AMP?


dns

Bagéan saka akselerasi situs web ing format Google AMP disebabake panyimpenan otomatis ing cache server telusuran Google . Iki tegese versi AMP situs web ora dimuat saka server web situs web, kaya biasane, nanging langsung saka asil telusuran saka telusuran Google saka salah sawijining server Google ( server cache Google AMP) , yaiku biasane ngaktifake wektu muat sing luwih cepet.

Iki tegese Google ngindeks lan nyimpen versi kaca AMP ing server dhewe, ing URL server cache AMP independen sing digawe miturut pola tartamtu. Kanthi URL iki, ing format URL cache AMP , sampeyan bisa nelpon lan ndeleng versi AMPHTML saiki sing saiki disimpen ing cache AMP mesin telusuran Google. - Informasi liyane babagan cache Google AMP .


Pariwara