Google-AMP-Cache Checker

Kontrolluesi i cache AMP kontrollon nëse një faqe në internet është indeksuar tashmë në memorjen Google AMP dhe për këtë arsye mund të shfaqet më shpejt duke përdorur kërkimin Google.

Testoni anën AMP


done

Një pjesë e optimizimit të kohësngarkimit për faqet e Google AMP konsiston në ruajtjen e kërkimit Google në memorjen e fshehtë të motorit të kërkimit. Faqet AMP ngarkohen direkt nga serveri më i shpejtë i Google në vend të serverit aktual të faqes në internet.

Mit dem AMP-Cache-Checker kannst du überprüfen, ob eine deiner URLs schon im Google-AMP-Cache aufgenommen wurde oder nicht.


Werbeanzeigen