AMP Plugin mit YouTube-Video Unterstützung

Generator Kaca Ponsel Dipercepat (AMP) kanggo nggawe kaca Google AMP , plugin AMP lan generator tag AMPHTML ndhukung konversi otomatis video YouTube.


Tampilake

<amp-youtube>-Tag Integration


extension

Generator AMPHTML kanthi otomatis ndeteksi manawa video YouTube dilebokake ing situs web sampeyan lan kanthi otomatis ngowahi video YouTube sing ditemokake dadi tag <amp-youtube>.

Der AMPHTML-Generator orientiert sich dabei an der verwendeten YouTube-Video-URL (youtube.com/embed/xyz...), die im original Embed-YouTube-Tag enthalten ist. Über diese URL liest der AMPHTML-Generator die folgenden Daten aus:

  • YouTube-Video-ID

Video YouTube ditampilake ing kaca seluler sing digawe cepet kanthi format 16: 9.


Tampilake