AMP Plugin mit YouTube-Video Unterstützung

Gjeneratori i Accelerated Mobile Pages (AMP) për krijimin e faqeve Google AMP , shtojcat AMP dhe gjeneratori i etiketave AMPHTML mbështesin shndërrimin automatik të videove YouTube.


Werbeanzeigen

<amp-youtube> -Integrimi i etiketave


extension

Gjeneratori AMPHTML zbulon automatikisht nëse një video YouTube futet në faqen tënde të internetit dhe automatikisht konverton videon YouTube të gjetur në një etiketë <amp-youtube>.

Der AMPHTML-Generator orientiert sich dabei an der verwendeten YouTube-Video-URL (youtube.com/embed/xyz...), die im original Embed-YouTube-Tag enthalten ist. Über diese URL liest der AMPHTML-Generator die folgenden Daten aus:

  • YouTube-Video-ID

Videot në YouTube shfaqen në faqet e gjeneruara të shpejtuara të celularëve në formatin 16: 9.


Werbeanzeigen