Plugin AMP kalayan dukungan cacah online IVW

Generator Gancang Kaca Gancang (AMP) pikeun nyiptakeun halaman Google AMP , plugins AMP sareng generator tag AMPHTML sacara otomatis ngambil alih setélan IVW tina tag SZM halaman wéb anjeun kanggo ngitung jangkauan IVW!


Iklan

Hijrah tag IVW SZM


extension

Generator Halaman Handphone Dipercepat sacara otomatis mikawanoh data IVW tina tag SZM tina halaman aslina sareng nambihan data ieu ka halaman AMP sorangan. Ku cara kieu, itungan IVW anu aya tina tawaran anu aya sacara otomatis diadopsi pikeun halaman sélulér anu dipercepat sareng, sapertos biasa, ditambihan ka kahontal IVW online tina tawaran online anu aya. Ieu ngandung harti yén teu aya karugian dina itungan IVW!

Generator Halaman Handphone Dipercepat milari tag IVW SZM dina halaman aslina masing-masing sareng ngambil alih parameter ieu kanggo halaman AMP:

  • (" st ": "... xyz ...") IVW nawarkeun idéntifikasi
  • (" cp ": "... xyz ...") Kodeu IVW
  • (" co ": "... xyz ...") Koméntar tag IVW

Daptar lokal INFOnline pikeun situs AMP:


info

Supados kunjungan sareng API halaman AMP leres ditugaskeun pikeun ngahontal online IVW anjeun nyalira, baris ieu kedah ditambihan kana daptar lokal dina akun IVW anjeun nyalira (www.INFOnline.de):

  • * .amp-cloud.de

Iklan