Бесплатен образец на Google AMP за Blogger.com - Водич чекор по чекор

Активирајте го Google AMP со само една мета-ознака! - Користете го бесплатниот шаблон Blogger AMP достапен тука за да обезбедите целосно автоматизирани AMP страници во согласност со Google за вашите објавувања на блогови.

Оптимизирајте го вашиот блог за блогери за мобилни уреди и нивни корисници , а со тоа ќе ги подобрите и своите објави за пристапот на мобилниот прв индекс

Тестирајте го сега: вметнете мета-ознака и готово!


Werbeanzeigen

Инсталирајте / активирајте го шаблонот Blogger AMP


description

Die folgende Schritt-für-Schritt-Anleitung zeigt dir auf, wie du das AMP-Template auf deinem Blogger-Blog installieren und aktivieren kannst. Nach dem Hinzufügen läuft, so gesehen, alles weitere, automatisiert, im Hintergrund ab - Beachte bitte, dass die Suchmaschine, erst mit der Zeit, den AMPHTML-Meta-Tag, auf den einzelnen Seiten deines Blogs, wahrnehmen und verarbeiten muss, bevor die AMP-Versionen tatsächlich in den Suchergbenissen erscheinen!

 1. Најавете се на блогот

  Влезете во вашата сметка на Блогер и одете на Таблата со блогери.

 2. Вметнете код на графичка контрола AMP

  Од таблата со блогери, одете до следнава опција:
  • Шаблон -> Уреди HTML
  • Во HTML-кодот, додадете ја следнава мета-ознака некаде во областа <head>:
  <врска rel = 'amphtml' expr: href = '"https://www.amp-cloud.de/amp/amp.php?s=" + податоци: blog.url' />

 3. Заштедете и готово!

  Зачувајте ги промените. Шаблонот АМП потоа е инсталиран и активиран во блогот!

Зошто овој AMP-образец?


power

Овој официјален додаток / образец на AMP за блогери, од amp-cloud.de, ги активира Забрзаните страници за мобилни телефони (AMP) на вашиот блог - затоа креирајте AMP-датотеки во согласност со Google без дополнително знаење за AMPHTML, без дополнително време, лесно и бесплатно. Верзии на вашите објави на блогери, со само една HTML-ознака HTML!


Werbeanzeigen