WordPress AMP Plugin - Undeuran & Pitunjuk

Plugin AMP gratis ieu pikeun blog WordPress , situs berita sareng postingan tulisan ngaktipkeun Google AMP dina situs WordPress kalayan ngan ukur sababaraha klik!

Optimalkeun halaman wéb WordPress anjeun pikeun alat sélulér nganggo "AMP deui!" sareng tingkatkeun halaman wéb anjeun pikeun Mobile First Index . Kalayan plugin Google-AMP pikeun WordPress, tulisan WordPress anjeun kéngingkeun versi AMPHTML, anu (Google hoyong) disimpen dina cache Google AMP kana waktosna, sajaba kode AMPHTML anu langkung gancang, deui pikeun waktos loading anu langkung gancang dina alat mobile Alat-alat.

Teste es aus, das einfache WP AMP Plugin: Installieren. Aktivieren. Fertig!


Tembongkeun

AMP Plugin für WordPress installieren


description

Es gibt zwei Möglichkeiten, um das WordPress AMP-Plugin zu installieren - Wähle daher eine der folgenden Varianten und führe die dort aufgelisteten Schritte aus, um die Plugin-Installation auszuführen und somit das automatisierte Erstellen von "Accelerated Mobile Pages" (AMP) für deine Webseiten zu aktivieren:

  1. Pasang plugin AMP pikeun WordPress - (sacara otomatis)

    1. Pasang AMP dina WordPress:

      • Auf Deiner WordPress-Seite einloggen.
      • Im Menü zu "Plugins"->"Installieren" wechseln
      • Suche nach "amp-cloud.de" und installiere das AMP-Plugin "AMP it up!"
    2. AMP für WordPress aktivieren:

      • Im Menü zu "Plugins"->"Installierte Plugins" wechseln
      • In der Liste der WordPress Plugins zu "AMP it up!" navigieren
      • Pencét tautan "Aktipkeun" .
      • Fertig!


  2. Pasang plugin AMP pikeun WordPress - (sacara manual)

    1. WP-Plugin "AMP it up!" - Download:

      • Unduh versi plug-in ayeuna salaku file ZIP ngalangkungan tautan unduhan ieu:
        "AMP deui! - Versi ayeuna"
      • Nach dem AMP-Plugin-Download die ZIP-Datei entpacken.
    2. Simpen plugin AMP dina WordPress:

      • Simpen folder "unzipped" dina diréktori WordPress dina:
        ... / wp-content / plugins /

        Conto:
        ... / wp-content / plugins / wp-amp-it-up / ...
    3. Aktipkeun AMP dina WordPress:

      • Asup kana blog WordPress
      • Im Menü zu "Plugins"->"Installierte Plugins" wechseln
      • In der Liste der WordPress Plugins zu "AMP it up!" navigieren
      • Pencét tautan "Aktipkeun" .
      • Fertig!

Nguji situs Google-AMP WordPress


offline_bolt

Saatos pamasangan AMP anu aktip sareng aktip dina WordPress, anjeun tiasa nilik halaman AMP anjeun.

Punten dicatet yén nganuhunkeun halaman AMP pikeun kahiji kalina tiasa nyandak sakedik langkung lami tibatan biasana! - Nalika dimuat kanggo pertama kalina atanapi nalika ngamutahirkeun, plugin ngarobah kode HTML kana kode AMPHTML, anu mimitina butuh waktos langkung atanapi kirang gumantung kana jumlah konténna. - The engké, waktos loading anu saéstuna langkung utamina henteu disababkeun ku halaman sawangan AMP, tapi ku tampilan engké halaman Google AMP tina cache AMP mesin pencari, nyaéta ngalangkungan server mesin pencari anu langkung gancang - nyaéta waktos loading tina Halaman pratinjau teu kedah sami sareng engké langsung tina mesin pencari!

Pikeun kéngingkeun sawangan halaman AMP anjeun , tambahkeun parameter "amp = 1" dina palang alamat peramban di tungtung URL hiji tulisan / posting.

conto

  • ? amp = 1 - Upami henteu nganggo string query:
    www.MeinWordPress.com/MeinPfad/MeineAdresse.php ? amp = 1

  • & amp = 1 - upami string query dianggo:
    www.MeinWordPress.com/MeinPfad/MeineAdresse.php?MeinParameter=xyz & amp = 1

Naha plugin AMP AMP?


power

"AMP it up!" ist das offizielle Google AMP Plugin für WordPress von amp-cloud.de und erstellt vollkommen automatisiert und kostenlos Google-konforme Accelerated Mobile Pages (AMP) für Deine WordPress-Beiträge!


Tembongkeun