Plugin WordPress AMP - Instal & Aktifake

Plugin AMP WordPress gratis iki kanggo blog , situs warta , lan postingan artikel WordPress, ngaktifake Google-AMP ing situs WordPress , kanthi mung sawetara klik!

Saiki ngoptimalake situs web WordPress kanggo piranti seluler kanthi "gampang AMP" lan upgrade situs web kanggo Mobile First Index . Kanthi plugin Google-AMP kanggo WordPress, kiriman WordPress sampeyan entuk versi AMPHTML, sing (dikarepake Google) disimpen ing cache Google AMP suwe-suwe, saliyane kode AMPHTML sing luwih cepet, maneh kanggo wektu mbukak sing luwih cepet ing seluler piranti Piranti.

Coba, plugin WP AMP sing gampang: Instal. Aktifake Rampung!


Pariwara

Instal plugin WordPress AMP


description

Ana rong cara kanggo nginstal plugin AMP WordPress - dadi pilih salah sawijining varian ing ngisor iki lan jalanake langkah-langkah sing didhaptar ing kono kanggo nginstal plugin lan banjur nggawe "Kaca Ponsel Dipercepat" (AMP) kanthi otomatis kanggo situs web Aktifake:

  1. Instal plugin WordPress AMP - (kanthi otomatis)

    1. Instal WordPress AMP:

    2. Aktifake WordPress AMP:

      • Ganti menyang "Plugins" -> "Plugins sing diinstal" ing menu
      • In der Liste der WordPress Plugins zu "easy AMP" navigieren
      • "Aktivieren"-Link klicken.
      • Rampung!


  2. Installieren des WordPress- AMP-Plugins - (manuell)

    1. Plugin WP AMP "gampang AMP" - unduh:

      • Download versi plug-in saiki minangka file ZIP liwat link download ing ngisor iki:
        "gampang AMP - versi saiki"
      • Sawise ndownload plug-in AMP, unzip file ZIP.
    2. Simpen plugin WP AMP ing WordPress:

      • Den entpackten "Ordner" im WordPress-Verzeichnis ablegen unter:
        .../wp-content/plugins/

        Beispiel:
        .../wp-content/plugins/wp-amp-it-up/...
    3. Aktifake WordPress AMP:

      • Mlebu menyang blog WordPress
      • Ganti menyang "Plugins" -> "Plugins sing diinstal" ing menu
      • In der Liste der WordPress Plugins zu "easy AMP" navigieren
      • "Aktivieren"-Link klicken.
      • Rampung!

Tes situs AMP WordPress


offline_bolt

Sawise instalasi lan aktivasi AMP sing sukses ing WordPress, sampeyan bisa pratinjau kaca AMP sampeyan.

Elinga yen nelpon kaca AMP kaping pisanan bisa uga luwih suwe tinimbang biasane! - Nalika mbukak kaping pisanan utawa nalika nganyari, plugin ngowahi kode HTML dadi kode AMPHTML, sing wiwitane butuh wektu kurang luwih, gumantung karo jumlah konten. - Suwene, wektu mbukak sing luwih cepet ora utamane amarga kaca pratinjau AMP, nanging luwih becik muter kaca Google AMP mengko saka cache AMP mesin telusuran, yaiku liwat server mesin telusuran sing luwih cepet - yaiku wektu mbukak Kaca pratinjau ora mesthi padha mengko langsung saka mesin telusuran!

Kanggo entuk pratinjau kaca AMP sampeyan , tambahake parameter "amp = 1" ing bilah alamat browser ing pungkasan URL artikel / postingan.

Beispiel

  • ? amp = 1 - Yen ora digunakake string query:
    www.MeinWordPress.com/MeinPfad/MeineAdresse.php ? amp = 1

  • & amp = 1 - Yen string query digunakake:
    www.MeinWordPress.com/MeinPfad/MeineAdresse.php?MeinParameter=xyz & amp = 1

Warum das WordPress AMP-Plugin?


power

"easy AMP" ist das offizielle Google AMP Plugin für WordPress von amp-cloud.de und erstellt vollkommen automatisiert und kostenlos Google-konforme Accelerated Mobile Pages (AMP) für Deine WordPress-Beiträge!


Pariwara