Google-AMP plug-in henteu tiasa dianggo? -
Bantosan sareng solusi

Naha anjeun nganggo salah sahiji plugins Google AMP , tag AMPHTML atanapi generator AMPHTML pikeun nyiptakeun Accelerated Mobile Pages (AMP) pikeun halaman wéb anjeun, tapi halaman AMP henteu tiasa dianggo leres? - Di dieu anjeun bakal mendakan solusi sareng penjelasan ngeunaan kumaha anjeun tiasa kéngingkeun versi AMP anu leres kalayan bantosan amp-cloud.de!

Sabab paling umum


bug_report

Alesan anu paling umum naha kreasi halaman AMP henteu jalan nyaéta kurangna tag Schema.org. Generator Halaman Mobile Akselerasi utamina dumasar kana tag schema.org / tag Micordata , ogé katelah "data terstruktur" .

Tulisan blog anjeun atanapi tulisan berita kedahna ngandung tag skéma anu leres numutkeun salah sahiji dokuméntasi schema.org di handap ieu sahingga plug-in AMP sareng ogé tag AMPHTML tiasa ngesahkeun halaman anjeun leres sareng maca rékor data anu diperyogikeun:


Iklan

Henteu resep halaman AMP?


sentiment_dissatisfied

Upami halaman AMP anu dihasilkeun ngalangkungan plugin AMP atanapi tag AMPHTML leungit, mis. Téks, atanapi upami elemen-elemen anu sanés henteu ditampilkeun saé dina halaman AMP, ieu sering disababkeun ku tag schema.org anu henteu ditempatkeun sacara ideal atanapi leungit Marking tina daérah data anu tangtu dina halaman aslina anjeun.


Upami aya kasalahan sapertos kieu: adaptasi halaman wéb pikeun AMP

Kantun turutan rekomendasi di handap pikeun ngaoptimalkeun halaman wéb anjeun pikeun generator AMPHTML sareng plug-in Google AMP, sahingga nyiptakeun halaman AMP anjeun tiasa dianggo langkung saé numutkeun pamendak anjeun.

  • Ngalereskeun kasalahan dina tampilan AMP:

    Oft sind die Schema.org-Auszeichnungen so platziert, dass z.B. nicht nur der reine Artikel-Text umschlossen ist, sondern auch Elemente wie eine Teilen-Funktion oder eine Kommentar-Funktion u.ä.. Diese Elemente können in der automatisch erstellten AMP-Seite ggf. nicht korrekt interpretiert und damit dann unpassend ausgegeben werden.

    Anjeun tiasa ngubaran ieu ku panempatan anu langkung saé tina tag Schema.org META ku ngan ukur ngan ukur elemen-elemen anu leres-leres kagolong kana téks tulisan. Maka, pastikeun nganggo tag data mikro numutkeun dokuméntasi masing-masing supados plug-in AMP sareng tag AMPHTML tiasa leres nafsirkeun data halaman wéb anjeun pikeun ngahindaran kasalahan dina tampilan halaman AMP.


  • Halaman AMP teu gaduh téks?

    Dina sababaraha kasus, halaman AMP anjeun panginten henteu aya téks pisan. Panyabab paling sering pikeun ieu nyaéta leungit Schema.org tag "articleBody" atanapi panggunaan lepat tag articleBody.

    Supados plugin AMP sareng tag AMPHTML tiasa dianggo leres sareng tiasa mendakan téks tulisan anjeun, pastikeun anjeun nganggo Mirco-Data-Tags leres numutkeun salah sahiji dokuméntasi Schema.org anu didaptarkeun di luhur sareng khususna pikeun téks tulisan anu nganggo " articleBody " tag.

Pariksa tag skéma


edit_attributes

Kalayan alat uji skéma ieu anjeun tiasa parios naha anjeun leres-leres ngahijikeun tag skéma sahingga rékaman data anu penting pikeun anjeun tiasa dibaca kalayan bersih sareng leres.

Validator tag skéma mariksa naha artikel blog anjeun atanapi artikel berita leres ditandaan sareng ngandung data skéma anu leres sahingga plugin AMP sareng tag AMPHTML tiasa dianggo leres:

Halaman AMP tanpa data terstruktur


code

AMP-Seite validieren ohne strukturierte Daten? - Enthält dein News-Artikel oder Blog-Artikel keine Schema-Tags orientiert sich der AMPHTML-Generator an verschiedenen HTML-Tags im Quellcode deiner Artikel-Seite, um automatisch eine möglichst passende und validierbare AMP-Seite deines Artikels zu erstellen.


Iklan