Google-AMP plug-in henteu tiasa dianggo? -
Bantosan sareng solusi

Naha anjeun nganggo salah sahiji plugins Google AMP , tag AMPHTML atanapi generator AMPHTML pikeun nyiptakeun Accelerated Mobile Pages (AMP) pikeun halaman wéb anjeun, tapi halaman AMP henteu tiasa dianggo leres? - Di dieu anjeun bakal mendakan solusi sareng penjelasan ngeunaan kumaha anjeun tiasa kéngingkeun versi AMP anu leres kalayan bantosan amp-cloud.de!

Sabab paling umum


bug_report

Alesan anu paling umum naha kreasi halaman AMP henteu jalan nyaéta kurangna tag Schema.org. Generator Halaman Mobile Akselerasi utamina dumasar kana tag schema.org / tag Micordata , ogé katelah "data terstruktur" .

Tulisan blog anjeun atanapi tulisan berita kedahna ngandung tag skéma anu leres numutkeun salah sahiji dokuméntasi schema.org di handap ieu sahingga plug-in AMP sareng ogé tag AMPHTML tiasa ngesahkeun halaman anjeun leres sareng maca rékor data anu diperyogikeun:


Iklan

Henteu resep halaman AMP?


sentiment_dissatisfied

Fehlt deiner, über das AMP-Plugin oder dem AMPHTML-Tag, generierten AMP-Seite z.B. der Text, oder werden bestimmte Elemente auf der AMP-Seite nicht gut dargestellt, dann liegt das oft an nicht ideal platzierten Schema.org-Tags oder fehlenden Auszeichnungen bestimmter Datenbereiche auf deiner Original-Seite.


Upami aya kasalahan sapertos kieu: adaptasi halaman wéb pikeun AMP

Orientiere dich einfach an den folgenden Empfehlungen, um deine Webseiten für den AMPHTML-Generator und die Google-AMP-Plugins zu optimieren, damit die Erstellung deiner AMP-Seiten besser nach deinen Vorstellungen funktionieren kann.

  • Ngalereskeun kasalahan dina tampilan AMP:

    Markup Schema.org sering ditempatkeun sedemikian rupa sehingga, contona, henteu ngan ukur téks tulisan murni anu dilampirkeun, tapi ogé unsur-unsur sapertos fungsi bagi atanapi fungsi koméntar, sareng sajabana Unsur-unsur ieu tiasa dianggo dina anu dihasilkeun sacara otomatis Halaman AMP moal ditapsirkeun leres sahingga kaluaran henteu pantes.

    Abhilfe schaffen kannst du mit einer besseren Platzierung der Schema.org-META-Tags, indem du nur die Elemente einschließt, die tatsächlich zum Artikeltext gehören. Achte daher darauf die Micro-Data-Tags entsprechend ihrer jeweiligen Dokumentation einzusetzen, damit das AMP-Plugin und der AMPHTML-Tag die Daten deiner Webseite richtig interpretieren kann, um Fehler in der Darstellung der AMP-Seite zu vermeiden.


  • Halaman AMP teu gaduh téks?

    In einigen Fällen kann es vorkommen, dass deine AMP-Seite gar keinen Text enthält. Häufigste Ursache dafür ist der fehlende Schema.org-Tag "articleBody" oder die fehlerhafte Verwendung vom articleBody-Tag.

    Supados plugin AMP sareng tag AMPHTML tiasa dianggo leres sareng tiasa mendakan téks tulisan anjeun, pastikeun anjeun nganggo Mirco-Data-Tags leres numutkeun salah sahiji dokuméntasi Schema.org anu didaptarkeun di luhur sareng khususna pikeun téks tulisan anu nganggo " articleBody " tag.

Pariksa tag skéma


edit_attributes

Kalayan alat uji skéma ieu anjeun tiasa parios naha anjeun leres-leres ngahijikeun tag skéma sahingga rékaman data anu penting pikeun anjeun tiasa dibaca kalayan bersih sareng leres.

Validator tag skéma mariksa naha artikel blog anjeun atanapi artikel berita leres ditandaan sareng ngandung data skéma anu leres sahingga plugin AMP sareng tag AMPHTML tiasa dianggo leres:

Halaman AMP tanpa data terstruktur


code

AMP-Seite validieren ohne strukturierte Daten? - Enthält dein News-Artikel oder Blog-Artikel keine Schema-Tags orientiert sich der AMPHTML-Generator an verschiedenen HTML-Tags im Quellcode deiner Artikel-Seite, um automatisch eine möglichst passende und validierbare AMP-Seite deines Artikels zu erstellen.


Iklan