Shtojcë e lehtë AMP për WordPress

Kjo shtojcë falas e Google AMP WordPress për blogjet e WordPress , faqet e lajmeve dhe postimet e artikujve mundëson Google AMP në sajtet e WordPress me vetëm disa klikime!

Tani optimizoni uebsajtin tuaj të WordPress për pajisjet celulare me "easy AMP" dhe përmirësoni faqen tuaj të internetit për Indeksin e Parë Mobile . Me shtojcën Google AMP për WordPress, postimet tuaja në Wordpress marrin një version AMPHTML, i cili (nëse Google dëshiron) ruhet në cache-in e Google AMP me kalimin e kohës dhe kështu siguron kohë shumë më të shpejta të ngarkimit në pajisjet celulare përveç kodit më të shpejtë AMPHTML .

Provojeni, shtojcën e thjeshtë WP AMP : Instalo. Aktivizo Mbaroi!


Shpallje

Aktivizo plugin WordPress AMP


description

Ekzistojnë dy mënyra për të instaluar shtojcën WordPress AMP - kështu që zgjidhni një nga variantet e mëposhtme dhe ndiqni hapat e renditur atje për të instaluar shtojcën dhe kështu krijimin e automatizuar të "Accelerated Mobile Pages" (AMP) për tuajin Aktivizo faqet e internetit:

 1. Instaloni: Google-AMP për WordPress - (Automatik)

  1. Instaloni Google AMP për WordPress:

  2. Aktivizo Google AMP në WordPress:

   • Kaloni te "Shtojcat" -> "Shtojcat e instaluara" në meny
   • Shkoni te "AMP i lehtë" në listën e shtojcave WordPress
   • Klikoni në lidhjen "Aktivizo" .
   • Kompletuar!


 2. Instaloni: Google-AMP për WordPress - (Manual)

  1. Shtojca Google AMP për WordPress "easy AMP" - Shkarko:

   • Shkarkoni versionin aktual të shtojcës si skedar ZIP duke përdorur lidhjen e mëposhtme të shkarkimit:
    "easy AMP - Versioni aktual"
   • Pas shkarkimit të shtojcës Google AMP, zhbllokoni skedarin ZIP.
  2. Ruani shtojcën Google AMP në WordPress:

   • Ruani "dosjen" e paketuar në dosjen WordPress në:
    ... / wp-content / plugins /

    Shembull:
    ... / wp-content / plugins / wp-amp-it-up / ...
  3. Aktivizo Google AMP në WordPress:

   • Hyni në blogun WordPress
   • Kaloni te "Shtojcat" -> "Shtojcat e instaluara" në meny
   • Shkoni te "AMP i lehtë" në listën e shtojcave WordPress
   • Klikoni në lidhjen "Aktivizo" .
   • Kompletuar!

Testoni faqen e WordPress AMP


offline_bolt

Pas instalimit dhe aktivizimit të suksesshëm të AMP në WordPress, mund të shikoni paraprakisht faqet tuaja AMP.

Ki parasysh se telefonata e parë në faqen AMP mund të zgjasë pak më shumë se zakonisht! - Kur ngarkohet për herë të parë ose kur përditësohet, plugin-i konverton kodin HTML në kod AMPHTML, i cili kërkon pak a shumë kohë në varësi të fushës së përmbajtjes. - Koha e ngarkimit të mëvonshme, në fakt më e shpejtë, nuk është kryesisht për shkak të faqes së pamjes paraprake AMP, por për shkak të shfaqjes së mëvonshme të faqes AMP të Google nga cache AMP e motorit të kërkimit, d.m.th. nëpërmjet serverit më të shpejtë të motorit të kërkimit - dmth. koha e ngarkimit të vrojtimi -Faqja nuk është domosdoshmërisht e njëjtë si më vonë direkt nga motori i kërkimit!

Për të marrë një pamje paraprake të faqes tuaj AMP , shtoni parametrin "amp = 1" në shiritin e adresave të shfletuesit në fund të URL-së së një artikulli / postimi.

shembull

 • ? amp = 1 - Nëse nuk përdoret vargu i pyetjeve:
  www.MeinWordPress.com/MeinPfad/MeineAdresse.php ? amp = 1

 • & amp = 1 - Nëse përdoret një varg pyetës:
  www.MeinWordPress.com/MeinPfad/MeineAdresse.php?MeinParameter=xyz & amp = 1

Pse easy-AMP si një shtojcë për WordPress?


power

"easy AMP" është shtojca zyrtare e Google AMP për WordPress nga amp-cloud.de dhe krijon faqe të përshpejtuara celulare (AMP) plotësisht të automatizuara dhe falas në përputhje me Google për postimet tuaja në WordPress!

Shtojca WP është e optimizuar për bloge dhe faqe lajmesh , aktivizohet lehtë dhe funksionon shpejt , me vetëm disa klikime dhe pa shumë përpjekje .

Si një përforcues i kohës së ngarkimit , përveç optimizimit të zakonshëm të kohës së ngarkimit përmes kodit AMPHTML, për të përmirësuar përgjithësisht mirëdashjen për celularin , shtojca AMP WordPress gjithashtu optimizon ngarkimin më të shpejtë të një faqe interneti me ndihmën e një funksioni të veçantë të memorizimit .

Mund të gjeni më shumë funksione dhe avantazhe të easy-AMP për WordPress në faqen zyrtare të WordPress nën lidhjen e mëposhtme:
Shtojcë e lehtë AMP për WordPress


Shpallje