Krijoni faqe AMP të Google

Futni URL-në e plotë të çdo nënfaqeje të faqes suaj të internetit në Gjeneruesin e kodit AMP të Google dhe krijoni një faqe Google AMP automatikisht nga kodi HTML!

Merrni kohë më të shpejta të ngarkimit për faqen tuaj të internetit dhe arrini optimizimin e celularit me kodin e shpejtë AMPHTML të Google - plotësisht i automatizuar dhe falas! Krijoni faqe të përshpejtuara celulare për faqet e lajmeve, faqet e blogut ose faqet e internetit të çdo artikulli .


Shtojca Google AMP


power

Optimizimi nga faqet AMP të Google


trending_up
Në 30 ditët e fundit
588.106
U krijuan faqe AMPHTML
Në 30 ditët e fundit
1.121
Fushat e optimizuara
Mesatarisht
83
% Përshpejtimi

Shpallje