Создадете страници на Google AMP

Внесете ја целосната URL-адреса на која било потстраница на вашата веб-локација во генератор на код на Google AMP и автоматски креирајте страница AMP на Google од HTML кодот!

Добијте побрзо време на вчитување на вашата веб-локација и постигнете мобилна оптимизација со брзиот Google AMPHTML код - целосно автоматизиран и бесплатен! Создадете забрзани мобилни страници за сајтови за вести , блог -страници или за какви било страници со статии.


Google AMP приклучок


power

Оптимизација од страна на Google AMP страници


trending_up
Во последните 30 дена
583.348
Создадени AMPHTML страници
Во последните 30 дена
1.367
Домени оптимизирани
Просечно
83
% Забрзување

Реклама