Gampang AMP Plugin pikeun WordPress

Dieses kostenlose Google-AMP WordPress Plugin für WordPress-Blogs, News-Seiten und Artikel-Postings, aktiviert Google AMP auf WordPress-Seiten, mit nur wenigen Klicks!

Ayeuna optimalkeun halaman wéb WordPress anjeun pikeun alat sélulér nganggo "AMP gampang" sareng ningkatkeun halaman wéb anjeun pikeun Indéks Mobile First . Kalayan Google AMP Plugin pikeun WordPress, tulisan Wordpress anjeun kéngingkeun versi AMPHTML, anu (upami Google hoyong) disimpen dina cache Google AMP kana waktosna sahingga mastikeun waktos loading anu langkung gancang dina alat sélulér salian kode AMPHTML anu langkung gancang.

Cobian, plugin WP AMP saderhana: Pasang. Aktipkeun. Bérés!


Iklan

Aktipkeun WordPress AMP plugin


description

Aya dua cara pikeun masang plugin WordPress AMP - janten pilih salah sahiji varian ieu sareng laksanakeun léngkah-léngkah anu didaptarkeun di dinya pikeun masang plugin na sahingga otomatis nyiptakeun "Accelerated Mobile Pages" (AMP) pikeun halaman wéb Aktipkeun anjeun:

  1. Pasang: Google-AMP pikeun WordPress - (Otomatis)

    1. Pasang Google AMP pikeun WordPress:

      • Asup ka ramatloka WordPress anjeun.
      • Ngarobih kana "Plugins" -> "Pasang" dina menu
      • Milarian "amp-cloud.de" sareng pasang AMP plug-in "easy AMP"
    2. Aktipkeun Google AMP dina WordPress:

      • Pindah kana "Plugins" -> "Plugins dipasang" dina ménu
      • Arahkeun ka "gampang AMP" dina daptar plugins WordPress
      • Pencét tautan "Aktipkeun" .
      • Bérés!


  2. Pasang: Google-AMP pikeun WordPress - (Manual)

    1. Google AMP Plugin pikeun WordPress "AMP gampang" - Unduh:

      • Unduh versi plugin ayeuna salaku file ZIP nganggo tautan unduh di handap ieu:
        "AMP gampang - Vérsi Ayeuna"
      • Nach dem Google-AMP-Plugin-Download die ZIP-Datei entpacken.
    2. Google-AMP Plugin in WordPress speichern:

      • Simpen folder "unzipped" dina diréktori WordPress dina:
        ... / wp-content / plugins /

        Conto:
        ... / wp-content / plugins / wp-amp-it-up / ...
    3. Aktipkeun Google AMP dina WordPress:

      • Asup kana blog WordPress
      • Pindah kana "Plugins" -> "Plugins dipasang" dina ménu
      • Arahkeun ka "gampang AMP" dina daptar plugins WordPress
      • Pencét tautan "Aktipkeun" .
      • Bérés!

Situs tés WordPress AMP


offline_bolt

Saatos pamasangan AMP anu aktip sareng aktip dina WordPress, anjeun tiasa nilik halaman AMP anjeun.

Perhatikeun yén panggero kahiji ka kaca AMP bisa nyandak saeutik leuwih lila ti biasana! - Nalika ngamuat pikeun kahiji kalina atanapi nalika ngamutahirkeun, plugin ngarobih kode HTML kana kode AMPHTML, anu peryogi waktos langkung atanapi kirang gumantung kana ruang lingkup eusi. - The engké, sabenerna waktos loading gancang teu utamana alatan kaca sawangan AMP, tapi alatan tampilan engké tina kaca Google AMP ti search engine urang cache AMP, i.e. via server search engine gancang - ie waktu loading tina mesin pencari. sawangan -Kaca teu merta sarua engké langsung ti mesin pencari!

Pikeun kéngingkeun sawangan halaman AMP anjeun , tambahkeun parameter "amp = 1" dina palang alamat peramban di tungtung URL hiji tulisan / posting.

conto

  • ? amp = 1 - Upami henteu nganggo string query:
    www.MeinWordPress.com/MeinPfad/MeineAdresse.php ? amp = 1

  • & amp = 1 - upami string query dianggo:
    www.MeinWordPress.com/MeinPfad/MeineAdresse.php?MeinParameter=xyz & amp = 1

Naha gampang-AMP salaku plugin pikeun WordPress?


power

"AMP gampang" mangrupikeun plugin Google AMP resmi pikeun WordPress ti amp-cloud.de sareng nyiptakeun Kaca Seluler Accelerated (AMP) anu sapinuhna otomatis sareng gratis pikeun tulisan WordPress anjeun!

Plugin WP dioptimalkeun pikeun blog sareng halaman wéb , gampang diaktipkeun sareng tiasa dianggo gancang , ngan ukur sababaraha klik sareng tanpa seueur usaha .

Salaku booster waktos loading , sajaba optimasi waktu loading dawam ngaliwatan kode AMPHTML, pikeun umum ngaronjatkeun friendliness mobile , plugin AMP WordPress ogé ngaoptimalkeun loading gancang ramatloka kalayan bantuan fungsi caching husus.

Anjeun tiasa mendakan langkung seueur fungsi sareng kauntungan tina easy-AMP pikeun WordPress dina halaman wéb WordPress resmi dina tautan ieu:
Gampang AMP Plugin pikeun WordPress


Iklan