Shtojca AMP WordPress - Instaloni dhe aktivizoni

Kjo shtojcë falas AMP WordPress për bloget e WordPress , faqet e lajmeve dhe postimet e artikujve , aktivizon Google-AMP në faqet e WordPress , me vetëm disa klikime!

Tani optimizoni uebfaqen tuaj WordPress për pajisjet mobile me "AMP të lehtë" dhe azhurnoni faqen tuaj të internetit për Indeksin e Parë të Mobile . Me shtojcën Google-AMP për WordPress, postimet tuaja në WordPress marrin një version AMPHTML, i cili (Google dëshiron) ruhet në cache të Google AMP me kalimin e kohës dhe kështu, përveç kodit më të shpejtë AMPHTML, përsëri për kohë ngarkimi dukshëm më të shpejtë në celular pajisjet Pajisjet.

Provojeni, shtojcën e thjeshtë WP AMP : Instalo. Aktivizo Mbaroi!


Shpallje

Instaloni shtojcën WordPress AMP


description

Ekzistojnë dy mënyra për të instaluar shtojcën WordPress AMP - kështu që zgjidhni një nga variantet e mëposhtme dhe ndiqni hapat e renditur atje për të instaluar shtojcën dhe kështu krijimin e automatizuar të "Accelerated Mobile Pages" (AMP) për tuajin Aktivizo faqet e internetit:

 1. Instaloni shtojcën WordPress AMP - (automatikisht)

  1. Instaloni WordPress AMP:

  2. Aktivizoni WordPress AMP:

   • Kaloni te "Shtojcat" -> "Shtojcat e instaluara" në meny
   • Shkoni te "AMP i lehtë" në listën e shtojcave WordPress
   • Klikoni në lidhjen "Aktivizo" .
   • Kompletuar!


 2. Instaloni shtojcën WordPress AMP - (me dorë)

  1. Shtojca WP AMP "easy AMP" - shkarko:

   • Shkarkoni versionin aktual plug-in si një skedar ZIP përmes lidhjes së mëposhtme të shkarkimit:
    "AMP i lehtë - versioni aktual"
   • Pas shkarkimit të shtojcës AMP, hapni zinxhirin skedarin ZIP.
  2. Ruani shtojcën WP AMP në WordPress:

   • Ruani "dosjen" e paketuar në dosjen WordPress në:
    ... / wp-content / plugins /

    Shembull:
    ... / wp-content / plugins / wp-amp-it-up / ...
  3. Aktivizoni WordPress AMP:

   • Hyni në blogun WordPress
   • Kaloni te "Shtojcat" -> "Shtojcat e instaluara" në meny
   • Shkoni te "AMP i lehtë" në listën e shtojcave WordPress
   • Klikoni në lidhjen "Aktivizo" .
   • Kompletuar!

Testoni faqen e WordPress AMP


offline_bolt

Pas instalimit dhe aktivizimit të suksesshëm të AMP në WordPress, mund të shikoni paraprakisht faqet tuaja AMP.

Ju lutemi vini re se thirrja e faqes AMP për herë të parë mund të zgjasë pak më shumë se zakonisht! - Kur ngarkoni për herë të parë ose kur azhurnoni, shtojca konverton kodin HTML në kod AMPHTML, i cili fillimisht kërkon pak a shumë kohë, në varësi të sasisë së përmbajtjes. - Koha e mëvonshme, në të vërtetë më e shpejtë e ngarkimit, nuk është kryesisht për shkak të faqes paraprake të AMP, por më tepër përmes riprodhimit të mëvonshëm të faqes Google AMP nga cache AMP e motorit të kërkimit, domethënë përmes serverëve më të shpejtë të motorit të kërkimit - d.m.th., koha e ngarkimit të Faqja e shikimit nuk është domosdoshmërisht e njëjtë si më vonë direkt nga motori i kërkimit!

Për të marrë një pamje paraprake të faqes tuaj AMP , shtoni parametrin "amp = 1" në shiritin e adresave të shfletuesit në fund të URL-së së një artikulli / postimi.

shembull

 • ? amp = 1 - Nëse nuk përdoret vargu i pyetjeve:
  www.MeinWordPress.com/MeinPfad/MeineAdresse.php ? amp = 1

 • & amp = 1 - Nëse përdoret një varg pyetës:
  www.MeinWordPress.com/MeinPfad/MeineAdresse.php?MeinParameter=xyz & amp = 1

Pse shtojca WordPress AMP?


power

"AMP i lehtë" është shtojca zyrtare e Google AMP për WordPress nga amp-cloud.de dhe krijon krejtësisht të automatizuar dhe falas Faqet e Shpejta të Shpejta (AMP) në përputhje me Google për postimet tuaja në WordPress!


Shpallje