Plugin AMP WordPress - Pasang & Aktipkeun

Plugin AMP WordPress gratis ieu pikeun blog WordPress , situs berita sareng postingan tulisan , ngaktipkeun Google-AMP dina situs WordPress , kalayan ngan ukur sababaraha klik!

Ayeuna ngaoptimalkeun halaman wéb WordPress anjeun pikeun alat sélulér nganggo "gampang AMP" sareng tingkatkeun halaman wéb anjeun pikeun Mobile First Index . Kalayan plugin Google-AMP pikeun WordPress, tulisan WordPress anjeun kéngingkeun versi AMPHTML, anu (Google hoyong) disimpen dina cache Google AMP kana waktos sareng waktos, sajaba kode AMPHTML anu langkung gancang, deui pikeun waktos loading anu langkung gancang dina mobile paranti Paranti.

Cobian, plugin WP AMP saderhana: Pasang. Aktipkeun. Bérés!


Iklan

Pasang plugin WordPress AMP


description

Aya dua cara pikeun masang plugin WordPress AMP - janten pilih salah sahiji varian ieu sareng laksanakeun léngkah-léngkah anu didaptarkeun di dinya pikeun masang plugin na sahingga otomatis nyiptakeun "Accelerated Mobile Pages" (AMP) pikeun halaman wéb Aktipkeun anjeun:

  1. Pasang plugin WordPress AMP - (sacara otomatis)

    1. Pasang WordPress AMP:

      • Asup kana situs WordPress anjeun.
      • Ngarobih kana "Plugins" -> "Pasang" dina menu
      • Milarian "amp-cloud.de" sareng pasang AMP plug-in "easy AMP"
    2. Aktipkeun WordPress AMP:

      • Pindah kana "Plugins" -> "Plugins dipasang" dina ménu
      • Arahkeun ka "gampang AMP" dina daptar plugins WordPress
      • Pencét tautan "Aktipkeun" .
      • Bérés!


  2. Pasang plugin WordPress AMP - (sacara manual)

    1. WP AMP nyolok "gampang AMP" - unduh:

      • Aktuelle Plugin-Version als ZIP-Datei über den folgenden Download-Link herunterladen:
        "easy AMP - Aktuelle Version"
      • Saatos ngaunduh colokan AMP, unzip file ZIP.
    2. Simpen plugin WP AMP dina WordPress:

      • Simpen folder "unzipped" dina diréktori WordPress dina:
        ... / wp-content / plugins /

        Conto:
        ... / wp-content / plugins / wp-amp-it-up / ...
    3. Aktipkeun WordPress AMP:

      • Asup kana blog WordPress
      • Pindah kana "Plugins" -> "Plugins dipasang" dina ménu
      • Arahkeun ka "gampang AMP" dina daptar plugins WordPress
      • Pencét tautan "Aktipkeun" .
      • Bérés!

Situs tés WordPress AMP


offline_bolt

Saatos pamasangan AMP anu aktip sareng aktip dina WordPress, anjeun tiasa nilik halaman AMP anjeun.

Punten dicatet yén nganuhunkeun halaman AMP pikeun kahiji kalina tiasa nyandak sakedik langkung lami tibatan biasana! - Nalika dimuat kanggo pertama kalina atanapi nalika ngamutahirkeun, plugin ngarobah kode HTML kana kode AMPHTML, anu mimitina butuh waktos langkung atanapi kirang gumantung kana jumlah konténna. - The engké, waktos loading anu saéstuna langkung utamina henteu disababkeun ku halaman sawangan AMP, tapi ku tampilan engké halaman Google AMP tina cache AMP mesin pencari, nyaéta ngalangkungan server mesin pencari anu langkung gancang - nyaéta waktos loading tina Halaman pratinjau teu kedah sami sareng engké langsung tina mesin pencari!

Pikeun kéngingkeun sawangan halaman AMP anjeun , tambahkeun parameter "amp = 1" dina palang alamat peramban di tungtung URL hiji tulisan / posting.

conto

  • ? amp = 1 - Upami henteu nganggo string query:
    www.MeinWordPress.com/MeinPfad/MeineAdresse.php ? amp = 1

  • & amp = 1 - upami string query dianggo:
    www.MeinWordPress.com/MeinPfad/MeineAdresse.php?MeinParameter=xyz & amp = 1

Naha plugin AMP AMP?


power

"gampang AMP" mangrupikeun plugin Google AMP resmi pikeun WordPress tina amp-cloud.de sareng nyiptakeun otomatis sareng gratis Google-Mobile Accelerated Mobile Page (AMP) anu cocog pikeun tulisan WordPress anjeun!


Iklan