PHP AMP Plugin - Unduh & Pitunjuk

Kalayan plugin AMP pikeun PHP anjeun tiasa sacara gampang, sacara otomatis otomatis, ngadamel halaman Google AMP pikeun halaman wéb anjeun.

Optimalkeun halaman wéb PHP anjeun pikeun alat sélulér sareng Google Mobile First Index tanpa kedah program versi AMPHTML anjeun nyalira pikeun masing-masing halaman anjeun!

Nguji: Pasang. Aktipkeun. Bérés!


Iklan

Pasang plugin AMP PHP


description

Tip sateuacan anjeun ngamimitian masang PHP-AMP plug-in: Kanggo sababaraha solusi CMS, amp-cloud.de nawiskeun plug-in Google AMP khusus anu bahkan langkung gampang dipasang sareng ngatur! - Salaku alternatip kana "AMP kanggo PHP plug-in" , salah sahiji plug-in Google AMP ieu tiasa janten minat anjeun:


Léngkah-1: Unduh "AMP kanggo PHP Plugin"

Unduh versi "AMP for PHP Plugin" ayeuna salaku file ZIP tina tautan unduhan ieu. - file ZIP ngandung folder anu disebut "amp" anu ngandung sadaya file anu diperyogikeun pikeun masang sareng nganggo AMP plug-in.


Léngkah-2: Nimba "AMP pikeun PHP Plugin" -ZIP-file

Unzip / ekstrak file ZIP anu diunduh.

  • Saatos ngabongkar / nimba anjeun ayeuna kedah gaduh "folder" kalayan nami "/ amp /" dimana file plug-in PHP-AMP aya.

Léngkah-3: Simpen file plugin PHP dina sérver wéb

Unggah polder anu teu di zip ku nami "/ amp /" kana diréktori root wéb anjeun supados folder tiasa dihubungi dina halaman wéb anjeun dina URL ieu:

  • www.DeineDomain.de/amp/

Pikeun nguji naha folder disimpen leres dina sérver wéb anjeun, kantun nelepon URL ieu - Upami pamasanganna leres, anjeun kedah ningali pesen anu nyarios yén halaman wéb anjeun nganggo AMP plug-in ti amp-cloud.de, Upami teu kitu plugin henteu dipasang leres sareng anjeun kedah ngalangkungan léngkah di luhur deui:

  • www.DeineDomain.de/amp/amp.php
    (Tangtosna anjeun kedah ngagentos www.yourdomain.de sareng alamat halaman wéb anjeun)

Léngkah-4: lebetkeun tag AMPHTML!

Tungtungna, kalebet nyorong unggal pangkalan, anu anjeun badé nyayogikeun vérsi AMP, nganggo salah sahiji varian ieu di handap <link rel = "amphtml"> - sapoé dina bagian <head> tina dasar anu saluyu.

  • Vérsi 1:

    <link rel = "amphtml" href = "http: // www.DeineDomain.de /amp/amp.php?url= IhrArtikelURL " />
    • Ganti bagian "http: //" ku "https: //" upami anjeun nganggo HTTPS dina halaman wéb anjeun
    • Ganti bagian "www.yourdomain.de" sareng domain halaman wéb anjeun
    • Ganti bagian "URL Artikel Anjeun" ku URL disandikeun UTF8 tina halaman masing-masing anu anjeun lebetkeun tag AMPHTML (kalebet. "Http: //" atanapi "https: //")

      Pikeun ngarangkep URL saluyu, anjeun tiasa nganggo énkoder URL online gratis ieu, contona: https://www.url-encode-online.rocks/

      Conto pikeun URL énkode UTF-8:
      https% 3A% 2F% 2Fwww.DeineDomain.de% 2FDeinPfad% 2FDeineDatei.php% 3Fparameter% 3DS% C3% BC% C3% 9F% 26sprache% 3DDE

      Conto pikeun UTF-8 URL anu didékode:
      https://www.DeineDomain.de/DeinPfad/DeineDatei.php?parameter=Süß&sprache=DE

  • Varian 2:

    <link rel = "amphtml" href = " http: // ". $ _ SERVER ['HTTP_HOST']. "/ amp / amp.php? url =". urlencode (" http: // ". $ _ SERVER [ 'HTTP_HOST']. $ _ SERVER ['PHP_SELF']. "?". $ _ SERVER ['QUERY_STRING']. ""). "" />
    • Upami anjeun nganggo HTTPS dina halaman wéb anjeun, ngaganti dua bagian "http: //" ku "https: //"

Conto kode PHP PHP


code
<?php echo " <!DOCTYPE html> <html> <head> <title> Judul meta anjeun ... </title> <link rel="amphtml" href="https://".$_SERVER['HTTP_HOST']."/amp/amp.php?url=".urlencode("https://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF']."?".$_SERVER['QUERY_STRING']."")."" /> </head> <body> Kodeu sumber awak anjeun ... </body> </html> ;" ?>

Naha nganggo plugin AMP PHP?


power

AMP resmi pikeun plugin PHP tina amp-cloud.de ngaktipkeun Halaman Mobile Dipercepat (AMP) dina halaman wéb PHP anjeun nyalira, langsung dina host anjeun nyalira, sakumaha anu disarankeun ku pedoman host AMP Google!


Iklan