PHP AMP Plugin - Unduh & Pitunjuk

Kalayan plugin AMP pikeun PHP anjeun tiasa sacara gampang, sacara otomatis otomatis, nyiptakeun halaman Google AMP pikeun halaman wéb anjeun.

Optimalkeun halaman wéb PHP anjeun pikeun alat sélulér sareng Google Mobile First Index tanpa kedah program versi AMPHTML anjeun nyalira pikeun masing-masing halaman anjeun!

Nguji: Pasang. Aktipkeun. Bérés!


Werbeanzeigen

Pasang plugin AMP PHP


description

Tip sateuacan anjeun ngamimitian masang PHP-AMP plug-in: Kanggo sababaraha solusi CMS, amp-cloud.de nawiskeun plug-in Google AMP khusus anu bahkan langkung gampang dipasang sareng ngatur! - Salaku alternatip kana "AMP pikeun PHP plugin" , salah sahiji plugin Google AMP ieu tiasa dipikaresep ku anjeun:


Schritt-1: Download "AMP für PHP Plugin"

Unduh versi "AMP for PHP Plugin" ayeuna salaku file ZIP tina tautan unduhan ieu. - file ZIP ngandung folder anu disebut "amp" anu ngandung sadaya file anu diperyogikeun pikeun masang sareng nganggo AMP plug-in.


Léngkah-2: Nimba "AMP pikeun PHP Plugin" -ZIP-file

Unzip / ekstrak file ZIP anu diunduh.

  • Nach dem Entpacken/Extrahieren solltest du nun einen "Ordner" mit dem Namen "/amp/" besitzen, in dem sich die PHP-AMP-Plugin-Dateien befinden.

Léngkah-3: Simpen file plugin PHP dina sérver wéb

Lade den entpackten Ordner mit dem Namen "/amp/" in das Root-Verzeichnis deines Webservers hoch, so dass der Ordner auf deiner Website unter folgender URL zu erreichen ist:

  • www.DeineDomain.de/amp/

Pikeun nguji naha folder disimpen leres dina sérver wéb anjeun, kantun nelepon URL ieu - Upami pamasanganna leres, anjeun kedah ningali pesen anu nyarios yén halaman wéb anjeun nganggo AMP plug-in ti amp-cloud.de , upami plugin na henteu dipasang leres sareng anjeun kedah ngalangkungan léngkah di luhur deui:

  • www.DeineDomain.de/amp/amp.php
    (Tangtosna anjeun kedah ngagentos www.yourdomain.de sareng alamat halaman wéb anjeun)

Léngkah-4: lebetkeun tag AMPHTML!

Tungtungna, tambahkeun tag <link rel = "amphtml"> dina <Head> area subpage anu cocog dina unggal halaman anu anjeun badé nyayogikeun versi AMP nganggo salah sahiji varian ieu.

  • Vérsi 1:

    <link rel = "amphtml" href = "http: // www.DeineDomain.de /amp/amp.php?url= IhrArtikelURL " />
    • Ganti bagian "http: //" ku "https: //" upami anjeun nganggo HTTPS dina halaman wéb anjeun
    • Ganti bagian "www.yourdomain.de" sareng domain halaman wéb anjeun
    • Ganti bagian "URL Artikel Anjeun" ku URL disandikeun UTF8 tina halaman masing-masing anu anjeun lebetkeun tag AMPHTML (kalebet "http: //" atanapi "https: //")

      Um eine URL passend zu encodieren, kannst du z.B. den folgenden, kostenlosen Online-URL-Encoder nutzen: https://www.url-encode-online.rocks/

      Conto pikeun URL disandi UTF-8:
      https% 3A% 2F% 2Fwww.DeineDomain.de% 2FDeinPfad% 2FDeineDatei.php% 3Fparameter% 3DS% C3% BC% C3% 9F% 26sprache% 3DDE

      Conto URL UTF-8 didekode:
      https://www.DeineDomain.de/DeinPfad/DeineDatei.php?parameter=Süß&sprache=DE

  • Varian 2:

    <link rel = "amphtml" href = " http: // ". $ _ SERVER ['HTTP_HOST']. "/ amp / amp.php? url =". urlencode (" http: // ". $ _ SERVER [ 'HTTP_HOST']. $ _ SERVER ['PHP_SELF']. "?". $ _ SERVER ['QUERY_STRING']. ""). "" />
    • Upami anjeun nganggo HTTPS dina halaman wéb anjeun, ngaganti dua bagian "http: //" ku "https: //"

Conto kode PHP PHP


code
<?php echo " <!DOCTYPE html> <html> <head> <title> Dein Meta-Title... </title> <link rel="amphtml" href="https://".$_SERVER['HTTP_HOST']."/amp/amp.php?url=".urlencode("https://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF']."?".$_SERVER['QUERY_STRING']."")."" /> </head> <body> Kodeu sumber awak anjeun ... </body> </html> ;" ?>

Naha nganggo plugin AMP PHP?


power

AMP resmi pikeun plugin PHP tina amp-cloud.de ngaktipkeun Halaman Mobile Dipercepat (AMP) dina halaman wéb PHP anjeun nyalira, langsung dina host anjeun nyalira, sakumaha anu disarankeun ku pedoman host AMP Google!


Werbeanzeigen