PHP AMP-Plugin - Download & Anleitung

Kalayan plugin AMP pikeun PHP anjeun tiasa sacara gampang, sacara otomatis otomatis, nyiptakeun halaman Google AMP pikeun halaman wéb anjeun.

Optimiere deine PHP-Website für mobile Geräte und den Google-Mobile-First-Index ohne selbst für jede deiner Seiten eine eigene AMPHTML-Version programmieren zu müssen!

Nguji: Pasang. Aktipkeun. Bérés!


Tembongkeun

AMP-PHP-Plugin installieren


description

Tip sateuacan anjeun ngamimitian masang PHP-AMP plug-in: Kanggo sababaraha solusi CMS, amp-cloud.de nawiskeun plug-in Google AMP khusus anu bahkan langkung gampang dipasang sareng ngatur! - Salaku alternatip kana "AMP pikeun PHP plugin" , salah sahiji plugin Google AMP ieu tiasa dipikaresep ku anjeun:


Schritt-1: Download "AMP für PHP Plugin"

Unduh versi "AMP for PHP Plugin" ayeuna salaku file ZIP tina tautan unduhan ieu. - file ZIP ngandung folder anu disebut "amp" anu ngandung sadaya file anu diperyogikeun pikeun masang sareng nganggo AMP plug-in.


Léngkah-2: Nimba "AMP pikeun PHP Plugin" -ZIP-file

Unzip / ekstrak file ZIP anu diunduh.

  • Nach dem Entpacken/Extrahieren solltest du nun einen "Ordner" mit dem Namen "/amp/" besitzen, in dem sich die PHP-AMP-Plugin-Dateien befinden.

Schritt-3: PHP Plugin Dateien auf dem Webserver speichern

Lade den entpackten Ordner mit dem Namen "/amp/" in das Root-Verzeichnis deines Webservers hoch, so dass der Ordner auf deiner Website unter folgender URL zu erreichen ist:

  • www.DeineDomain.de/amp/

Pikeun nguji naha folder disimpen leres dina sérver wéb anjeun, kantun nelepon URL ieu - Upami pamasanganna leres, anjeun kedah ningali pesen anu nyarios yén halaman wéb anjeun nganggo AMP plug-in ti amp-cloud.de , upami plugin na henteu dipasang leres sareng anjeun kedah ngalangkungan léngkah di luhur deui:

  • www.DeineDomain.de/amp/amp.php
    (Tangtosna anjeun kedah ngagentos www.yourdomain.de sareng alamat halaman wéb anjeun)

Léngkah-4: lebetkeun tag AMPHTML!

Tungtungna, tambahkeun tag <link rel = "amphtml"> dina <Head> area subpage anu cocog dina unggal halaman anu anjeun badé nyayogikeun versi AMP nganggo salah sahiji varian ieu.

  • Variante 1:

    <link rel="amphtml" href="http://www.DeineDomain.de/amp/amp.php?url=DeineArtikelURL" />
    • Ganti bagian "http: //" ku "https: //" upami anjeun nganggo HTTPS dina halaman wéb anjeun
    • Ganti bagian "www.yourdomain.de" ku domain halaman wéb anjeun
    • Ganti bagian "URL Artikel Anjeun" ku URL disandikeun UTF8 tina halaman masing-masing anu anjeun lebetkeun tag AMPHTML (kalebet "http: //" atanapi "https: //")

      Um eine URL passend zu encodieren, kannst du z.B. den folgenden, kostenlosen Online-URL-Encoder nutzen: https://www.url-encode-online.rocks/

      Beispiel für eine UTF-8 encodierte URL:
      https%3A%2F%2Fwww.DeineDomain.de%2FDeinPfad%2FDeineDatei.php%3Fparameter%3DS%C3%BC%C3%9F%26sprache%3DDE

      Beispiel für eine UTF-8 decodierte URL:
      https://www.DeineDomain.de/DeinPfad/DeineDatei.php?parameter=Süß&sprache=DE

  • Variante 2:

    <link rel = "amphtml" href = " http: // ". $ _ SERVER ['HTTP_HOST']. "/ amp / amp.php? url =". urlencode (" http: // ". $ _ SERVER [ 'HTTP_HOST']. $ _ SERVER ['PHP_SELF']. "?". $ _ SERVER ['QUERY_STRING']. ""). "" />
    • Wenn du auf deiner Website HTTPS verwendest, ersetze die beiden Teile "http://" durch "https://"

AMP PHP-Code Beispiel


code
<?php echo " <!DOCTYPE html> <html> <head> <title> Dein Meta-Title... </title> <link rel="amphtml" href="https://".$_SERVER['HTTP_HOST']."/amp/amp.php?url=".urlencode("https://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF']."?".$_SERVER['QUERY_STRING']."")."" /> </head> <body> Kodeu sumber awak anjeun ... </body> </html> ;" ?>

Naha nganggo plugin AMP PHP?


power

AMP resmi pikeun PHP plug-in ti amp-cloud.de ngaktipkeun Accelerated Mobile Pages (AMP) dina halaman wéb PHP anjeun, langsung dina host anjeun nyalira, sakumaha anu disarankeun ku pedoman host Google AMP !


Tembongkeun