PHP AMP-Plugin - Download & Anleitung

Mit dem AMP für PHP Plugin kannst du auf einfache Weise, vollkommen automatisiert, Google-AMP-Seiten für deine Webseiten erstellen lassen.

Optimizoni uebfaqen tuaj PHP për pajisjet mobile dhe Indeksin e Parë të Google Mobile pa pasur nevojë të programoni vetë versionin tuaj AMPHTML për secilën nga faqet tuaja!

Provojeni: Instalojeni. Aktivizo Mbaroi!


Shpallje

AMP-PHP-Plugin installieren


description

Ein Tipp, bevor du mit der PHP-AMP-Plugin-Installtion startest: Für einige CMS-Lösungen bitete amp-cloud.de spezielle Google-AMP-Plugins an, die sich noch einfacher installieren und verwalten lassen! - Alternativ zum "AMP für PHP Plugin" könnte daher auch eines der folgenden Google-AMP-Plugins für dich interessant sein:


Hapi-1: Shkarkoni "AMP për Shtojcën PHP"

Shkarkoni versionin aktual "AMP për Shtojcën PHP" si një skedar ZIP nga lidhja e mëposhtme e shkarkimit. - Skedari ZIP përmban një dosje të quajtur "amp" që përmban të gjitha skedarët e kërkuar për të instaluar dhe përdorur shtojcën AMP.


Schritt-2: Entpacken der "AMP für PHP Plugin"-ZIP-Datei

Zinxhironi / ekstraktoni skedarin ZIP të shkarkuar.

 • Pas shpaketimit / nxjerrjes tani duhet të keni një "dosje" me emrin "/ amp /" në të cilën ndodhen skedarët e shtojcave PHP-AMP.

Hapi-3: Ruani skedarët e shtojcave PHP në serverin web

Vendosni dosjen e zbërthyer me emrin "/ amp /" në direktorinë rrënjë të serverit tuaj të internetit në mënyrë që dosja të mund të arrihet në faqen tuaj të internetit nën URL-në e mëposhtme:

 • www.DeineDomain.de/amp/

Për të provuar nëse dosja është ruajtur si duhet në serverin tuaj të internetit, thjesht thirrni URL-në e mëposhtme - Nëse instalimi është i saktë, duhet të shihni një mesazh që ju tregon se faqja juaj në internet përdor shtojcën AMP nga amp-cloud.de , përndryshe shtojca nuk është instaluar si duhet dhe duhet të kaloni përsëri nëpër hapat e mësipërm:

 • www.DeineDomain.de/amp/amp.php
  (Sigurisht që ju duhet të zëvendësoni www.yourdomain.de me adresën e faqes suaj të internetit)

Hapi-4: fusni etiketën AMPHTML!

Më në fund, përfshini shtytjen e secilës bazë, për të cilën dëshironi të siguroni versionin AMP, duke përdorur një nga variantet e mëposhtme një <link rel = "amphtml"> - një ditë në seksionin <head> të bazës përkatëse.

 • Versioni 1:

  <link rel="amphtml" href="http://www.DeineDomain.de/amp/amp.php?url=DeineArtikelURL" />
  • Ersetze den Teil "http://" durch "https://", wenn du auf deiner Website HTTPS verwendest
  • Ersetze den Teil "www.DeineDomain.de" durch die Domain deiner Website
  • Zëvendësoni pjesën "URL-ja e artikullit tuaj" me një URL të koduar UTF8 të nënfaqës përkatëse, në të cilën përfshini etiketën AMPHTML (përfshirë "http: //" ose "https: //")

   Um eine URL passend zu encodieren, kannst du z.B. den folgenden, kostenlosen Online-URL-Encoder nutzen: https://www.url-encode-online.rocks/

   Shembull për një URL të koduar UTF-8:
   https% 3A% 2F% 2Fwww.DeineDomain.de% 2FDeinPfad% 2FDeineDatei.php% 3Fparametri% 3DS% C3% BC% C3% 9F% 26sprache% 3DDE

   Shembull për një URL të dekoduar UTF-8:
   https://www.DeineDomain.de/DeinPfad/DeineDatei.php?parameter=Süß&sprache=DE

 • Varianti 2:

  <link rel="amphtml" href="http://".$_SERVER['HTTP_HOST']."/amp/amp.php?url=".urlencode("http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF']."?".$_SERVER['QUERY_STRING']."")."" />
  • Nëse përdorni HTTPS në faqen tuaj të internetit, zëvendësoni të dy pjesët "http: //" me "https: //"

Shembull i kodit AMP PHP


code
<?php echo " <!DOCTYPE html> <html> <head> <title> Dein Meta-Title... </title> <link rel="amphtml" href="https://".$_SERVER['HTTP_HOST']."/amp/amp.php?url=".urlencode("https://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF']."?".$_SERVER['QUERY_STRING']."")."" /> </head> <body> Kodi juaj burimor i trupit ... </body> </html> ;" ?>

Pse të përdor shtojcën AMP PHP?


power

Shtojca zyrtare AMP për PHP nga amp-cloud.de aktivizon Accelerated Mobile Pages (AMP) në faqet tuaja të internetit PHP, direkt nën hostin tuaj, siç rekomandohet nga udhëzimet e hostit AMP të Google!


Shpallje